woensdag 11 januari 2017

Speeltuinen omgeving weert

Voor een speeltuin bij in de buurt van Weert , kijk je hier. Een indoor speeltuin of een buitenspeeltuin! Er is voor ieder wat wils.


Ga een dagje lekker spelen bij een speeltuin in Weert ! Kinderpretland is al ruim jaar “de speeltuin ” van Zuid-Nederland , voor elk weertype! En dat alles voor maar een entreeprijs.

Van Horne Hoeve heeft de allerleukste speeltuin en kinderboerderij in Weert ! Kinderen kunnen hier heel fijn spelen of hun kinderfeestje vieren! Wij hebben ook een groot (overdekt) terras op het zuiden waar u lekker kunt lunchen of dineren met keuze uit streek- en biologische gerechten! Ook bieden wij vele mogelijkheden . Herberg de Bos te Swalmen is gelegen in de bosrijke omgeving van Roermond in Midden-Limburg. Het dorpje Swalmen bezit een uitgestrekt bosgebied.


Weer of geen weer, hier kan altijd. Wat is er allemaal te beleven bij Pee Wee?

Voetbalkooi, grote legohoek, peuterhoek, space center. De grootste air trampoline van Europa, 4mgroot. De speeltuin is gelegen in het prachtige Zuid-Oost Brabant. Over een oppervlakte van maar . In speeltuinen in Nijmegen mag binnenkort niet meer worden gerookt.


Het gaat om de Leemkuil, Brakkefort en wijkspeeltuinen die de gemeente beheert. De belangrijkste belangengroepen zijn het er over eens maar waar ze het niet over eens zijn is de vorm waarin het verbod opgelegd wordt. Lekker er een dagje op uit …. Vervelen is er niet bij, er is altijd wel iets te doen en te beleven. Speeltuinen en dierenparken. Er zijn vele musea, boerderijwinkels, binnen -en buitenspeeltuinen , sportieve uitjes en nog veel meer.


Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig op de juiste plek. In ons overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. In heel Vlaanderen zijn er toffe buitenspeeltuinen waar kinderen zich kunnen uitleven: kleintjes op de hoek van een straat of grote met uitdagende speeltuigen waar je gerust een hele dag kan verblijven.


Vlieg maakte een overzicht van de speeltuinen die het ontdekken waard zijn. Kabouterdorp, Veldhoven, - jaar. Sport, spel en strand aan de waterkant.

In Fun Valley Maastricht kun je genieten van in- en outdoor familiepret en volop activiteiten met stran ligweides en ( binnen) speeltuinen. We danken kinderen, ouders, omwonenden, vrijwilligers, Wonen Limburg, gemeente Weert , Punt Welzijn en jeugdinloop Njoy voor hun inzet en hun bijdrage aan dit geweldige project. Bijzondere dank aan de organisatie, Ine en Nelly van de wijkraad en voor de extra inzet van Theo Huijbers en Ron van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts