woensdag 18 januari 2017

Glassnijder voor flessen

Wees creatief en maak van je lege flessen of potten leuke persoonlijke woonaccessoires! Zet deze over een kaars, lampjes met batterijen of andere versiering en creëer de leukste items! Professionele, oliegevulde glassnijder voor het snijden van glas in diktes van 3-mm.


Deze glas snijder beschikt over een antislip handvat, welke zorgt voor een comfortabele grip en extra veiligheid. Ontdek en bewaar ideeën over Glassnijder op Pinterest. Met deze houder inclusief glas snijwieltjes kunt u heel gemakkelijk zelf flessen snijden.

Om de lijn te maken waarlangs de fles straks af zal breken, gebruik je een glassnijder of een glasboor om het glas lichtjes langs een lijn in te snijden. Snijd de fles lichtjes in. Met de Kinkajou flessensnijder kun je een fles perfect. Je kunt de lijn ook uit de vrije hand . Groothandel glass cutter for bottles uit Goedkope glass cutter for bottles Loten, Koop van Betrouwbare glass cutter for bottles Groothandelaars.


Wil je een glazen fles of pot precies op maat snijden? In deze video laten ze zien hoe je een eenvoudige, maar zeer effectieve snijder met lengte meter voor glazen flessen kunt maken. Zorg ervoor dat de top van de fles stabiel is.


Als het zal bewegen, zul je falen om een rechte lijn te scoren.

Plaats sterke magneten en een stuk staal onder de liniaal. Maar in deze video wordt een methode getoond die wel werkt. Je hebt er wel een speciale glassnijder voor nodig die je via het web kunt . Eerstgenoemde is een glassnijder die op bijna iedere fles past en je gebruikt om glazen, vazen, pennenhouders, enzo te maken. De Jabiru is een voetstukje dat je in een flessenhals plaatst om een glas te . Voor iedereen een voordeel. Vind glassnijder op Marktplaats.


Glassnijder voor flessen , potjes en allerlei andere glazen flessen geschikt tot de grootte van een wijnfles of champagnefles. Heel leuk om lampen van. De bodem uit een fles te snijden is ook een mogelijkheid om een windlicht te maken. Dat is makkelijker als je niet met de glassnijder over de fles krast, maar omgekeerd… Maak (met lijmklemmen) een dubbele aanslag. Een waartegen je de bodem van de fles kan drukken en ter plaatse met de fles kan draaien, . Er komen heel vaak zelfmaak ideetjes voorbij op deze site waarbij oude flessen worden gebruikt.


Deze flessen worden dan gebruikt als een kaarsenhouder of bijvoorbeeld een bloemenvaas. De mogelijkheden zijn eindeloos! We kregen heel wat berichtjes hoe we deze flessen snijden?


Nou, daar hebben we nu een . Nieuwe generatie flessen snijder.

Het voordeel van deze glassnijder is dat hij voor heel veel verschillende formaten te gebruiken is. Ook kan deze snijder sterk gebogen flessen zoals wijnmandflessen en de kruikvormige sangria flessen snijden. Deze flessensnijder maakt het namelijk mogelijk om glazen flessen te snijden en er allerhande coole en unieke items mee te maken. De flessensnijder beschikt over een systeem dat de fles in een vaste grip kan houden.


Je kan deze glassnijder hier kopen, prijzen starten aan dollar (omgerekend euro).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts