dinsdag 31 januari 2017

Intratuin ter aar kerstshow

In het rustieke dorpje Ter Aar groeide een paar kweekkassen naast een woning uit tot dit prachtige tuincentrum met ca. Bij ons is de klant nog koning, je wordt gezien en geholpen. Een hele gezellige winkel en wat een mooi ouderwets tentoonstelling en dan niet vergeten alles van kerst jullie hebben weer goed uit gepakt -ik kom nog een keer en hoop dat de oliebollen kraam danopen is.


U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen : kerstbomen , kerstcadeautjes , kerstballen , kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. De strijd is gestreden en de winnaars bekend.

De tijd van kerstmis komt er weer aan. Het leuke aan kerst zijn de kerstshows bij de verschillende tuincentra en alle andere winkels die hier aan doen! Het minst leuk aan kerstmis vind ik dat je lang aan tafel zit. Daar kan ik niet zo goed tegen.


Maar de gezelligheid vind ik altijd . Voor de helft van de normale prijs, kun je bij het tuincentrum al een mooie kunstboom scoren. Dat ze afgeprijsd zijn, heeft een reden, vertelt directeur Leen Kroon. Deze bomen komen van een internationale .

Tijdens de drukste dag was zelfs het parkeerterrein te klein. Er komen veel klanten van verdere plaatsen zoals Zoetermeer en Gouda. Donderdag bij IT Ter Aar geweest voor wat items.


De minodorpafdeling was ver klaar. Er waren open displays met lemax en eigenmerk. Ook twee zuilen in kerstboomvorm met items uitgestald. Luville gaat er denkelijk uit want er waren . In de aanloop naar de kerstdagen kun je vanaf medio november terecht . IKEA, Alle vestigingen, Vanaf oktober is de VINTER- collectie verkrijgbaar.


Start kerstshow in magazijn verschilt per vestiging. Ook fantastisch was de rolstoel toegankelijkheid. Speciaal voor cliënten van Thuissupport organiseert zorgcentrum Groot Hoogwaak een aantal kennismakingsbusuitjes ( mooi woord overigens voor galgje).


Kerstwereld Hendriks, Ermelo oktober. Intratuin Duiven, Duiven Medio oktober. Voorzieningen gehandicapten. Acceptant VVV Cadeaubon, Ja.

VVV Nederland Maarsbergseweg 20. Alles was mooi in kerstsfeer gebracht. Er konden zo nog wat aardige kerstspulletjes worden gekocht. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Gerelateerde categoriëen: bloempotten decoratie dieren dierenvoeding feestdagen huisdieren kamerplanten katten kerst kerstballen kerstbomen kerstdecoraties kerstverlichting planten plantverzorging tuin . Ondanks het warme zomerweer was het . Wij hebben prachtige kerstbomen.


Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts