vrijdag 20 januari 2017

Kweektafel aveve

Modulaire driehoekige moestuinbak. Comfortabele kweektafel op de juiste hoogte waardoor het kweken van groenten en kruiden nog nooit zo gemakkelijk was. Het transparante deksel (apart verkrijgbaar) zorgt voor een optimaal klimaat en heeft ook een ventilatieluikje waardoor voldoende zuurstof kan worden aangeleverd. De tafel vermindert het bukken en buigen over je kweek.


Kweektafel uit onbehandeld dennenhout.

Onderin kan je ook potjes, schepjes en potgrond opbergen. Met een kweek- of verpottafel kan je tuinieren zonder te bukken of knielen. Ideaal om te tuinieren met een rechte rug. Ooit voor een verjaardag gekregen, maar nooit gebruikt, dus in nieuwstaat (eerste foto komt van internet, de onze is nooit i… € 300. bieding(en). Vind kweektafel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Haal meer plezier uit het thuiskweken. Thuiskweken was nog niet eerder zo makkelijk!

Green Basics kweektafel met deksel. Goed gereedschap is geld waard. Daarom is het belangrijk om je.


De grote verhoogde plantenbak heeft alle voordelen van een groeibed maar dan binnen het handbereik van jongere en oudere tuiniers zonder dat men zich hoeft te bukken of te knielen. Door de unieke vrij diepe V-kuip kan men in deze kweektafel ook diepwo. Tuinieren stopt niet op je vijfenzestigste, ook niet als je minder mobiel bent, niet veel kracht meer hebt of een beperkte mobiliteit. Net zoals je je huis op een bepaald moment herinricht naar levenslang wonen, kun je ook je tuin perfect aanpassen aan de oudere dag.


Aveve en Tuincentrum Claes). Easy grow kweektafel - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Ik heb een namiddag in het tuincentrum rondgelopen, en heb uiteindelijk een kweektafel gekocht van 85L, en een paar plantjes die het hopelijk nog een tijdje uithouden.


ELHO GREEN BASICS KWEEKTAFEL. Kweek je eigen groenten, kruiden en fruit nu ook makkelijk thuis! Laat je smaakvolle en gezonde groenten groeien in je eigen eetbare groententuin. Deze kweektafel is licht, . Een tafel, uit gerecycleerde kunststof, heeft een prettige werkhoogte.


Alle prijzen onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.

In gegalvaniseerd staal. Filclair tunnelserre type Splendi oersterk, warm verzinkte buizen, versterkte folie, 00x50m, gratis thuisgelever eenvoudige montage! Douglas Minigarden op poten. Muurdecoratie trompet met muzieknoten.


Wanddecoratie campervan metaal. Uil als theelichthouder. Vogelbad metalen boomvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts