dinsdag 10 januari 2017

Spa francorchamps 2017

Er valt altijd wel iets te beleven op Spa - Francorchamps. Geniet van de infrastructuren van het circuit en de prachtige natuurlijke omgeving voor de organisatie van uw professionele of privé-evenement. Follow the race track Spa - Francorchamps on the social media. Circuit de Spa - Francorchamps.


FORMULA PIRELLI BELGIAN GRAND PRIX. VIDEO: Experience an Flap of Spa - Francorchamps in 360.

Een legendarisch circuit. In het hartje van de Belgische Ardennen. Tijdens het Grand Prix weekend in België wordt er gedurende het gehele Grand Prix weekend veel gereden. Behalve de Formule komt ook de Formule GPen de Porsche Supercup op vrijdag, zaterdag en zondag in actie.


Bekijk snel het officiële aanbod van kaartjes op SpaFrancorchamps. Daagse busreis Formule Spa Francorchamps. Räikkönen vol onbegrip over zware straf van stewards. Automotive, as well motorcycle, races .

Max Verstappen heeft in de Grand Prix van België op Spa - Francorchamps de finish niet gehaald. De eindtijd voor de race is natuurlijk niet van tevoren bekend. De vorige race duurde 1:44:51. CIRCUIT SPA - FRANCORCHAMPS.


Sections such as Eau Rouge and Blanchimont are legendary. The changeable weather, however, is another typical characteristic of Spa. Te koop Formule gold tickets ter waarde van 405eur.


Altijd al eens een Formule wedstrijd van dichtbij willen mee maken? Wij brengen je graag met. De start van de race wordt gegeven op zaterdag juli om 16u30.


WEC Hours of Spa: the best bits (video). Ce circuit, cet endroit, ce tout. Het circuit van Spa - Francorchamps wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.


Het spektakel van 6historische racewagens voor de grote jaarlijkse afspraak van clubs en liefhebbers. Indien u wilt dromen, herinneren ophalen, ontdekken of gewoonweg bewonderen, dan levert de meeting van de Spa Six Hours u een uniek en gerenommeerd spektakel dat ieder jaar duizenden toeschouwers trekt. Veel Nederlanders ondernemen de reis naar de Belgische Ardennen voor de Grote Prijs Formule van België (weersvoorspelling).

Handig is daarom het complete tijdschema of timing van de FGrand Prix op Spa - Francorchamps. The long, winding circuit is known and loved by the drivers and teams alike, all of whom will be looking for a strong result at what is considered the toughest circuit on the . Bijna zeven uur, zo lang duurde het vooraleer de files op de parkeerplaatsen en toegangswegen van het circuit van Spa - Francorchamps waren opgelost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts