maandag 16 januari 2017

Doctor clean fruitvliegjes vanger

Vang gemakkelijk en snel fruitvliegjes met de fruitvliegjes vanger. Heeft u last van fruitvliegjes in huis? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn fruitvliegjes dol op fruit, maar de meeste fruitliefhebbers zijn niet blij met de aanwezigheid van die vervelende vliegjes.


Het gemakkelijke en zee. Fruitvliegjes zijn bijna .

Bij hogere temperaturen vliegen er binnen de kortste keren weer vele fruitvliegjes rond. Gratis verzending vanaf €20! Wil je een fruitvliegjes val kopen? Waar koop je een goede fruitvliegjes val en welke fruitvliegjes vanger doet zijn werk ook echt goed ? Wij hebben de best beoordeelde fruitvliegjes vallen voor je op een rijtje gezet. Een heerlijke schaal fruit is niet alleen voor mensen aantrekkelijk.


Want wie kent ze niet, die kleine zwarte vliegjes die in steeds grotere aantallen het fruit belagen.

De zwerm zwarte kleine vliegende beestjes boven je heerlijke verse fruit. Met behulp van een speciale voeding in de vanger, worden volwassen vliegjes naar de val gelokt. Zodra de vliegjes in de val vliegen , . Vul de vanger in de vorm van een appel met de meegeleverde lokstof en plaats deze op een plek waar de fruitvliegjes zijn.


Zet de vanger bijvoorbeeld bij de fruitschaal of prullenbak. De fruitvliegjesvanger. Deze fruitvliegjesval is een doeltreffend en veilig middel om snel van fruitvliegjes af te komen. Binnen no-time ben je van die vervelende beestjes af!


Vliegjes die in de val vliegen kunnen niet meer ontsnappen. Snel en betrouwbaar bestellen. Inclusief ml lokstof. Bestel eenvoudig en snel Dr. Nu in de aanbieding van € 1voor € 19!


Je kent het wel, je hebt alle maatregelen genomen om fruitvliegjes te voorkomen, maar het noodlot slaat toch toe. Voor sfeer in tuin en huis shop je natuurlijk bij Tuinland.

Voor 15:uur bestel morgen in huis. Ook in de horeca is dit product bijna onmisbaar. Maar de fruitvliegjes blijven maar in de keuken zitten ( bij de senseo en prullenbak ). Bij mij werkt balsamicoazijn het beste, met maar een drupje afwasmiddel.


Deze vanger is niet giftig en werkt direct. Ontwikkeld om de bron en hoeveelheid van fruitvliegjes te lokaliseren. Volgens de website fruitvliegjes. Doctor Clean heeft een fruitvliegjes vanger en deze schijnt heel goed te werken.


Dit product werkt dagen dus dat is wel fijn. Nadat ik hem zelf uitgeprobeerd heb .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts