donderdag 19 januari 2017

Bbq salades

Geen zware bijgerechten bij een bbq , ga voor een salade. Probeer de recepten voor een frisse couscoussalade of, onze favoriet, een gegrilde groentesalade. Slaatjes zijn voedzaam, gezond én lekker.


De mogelijkheden zijn bovendien eindeloos. Aardappelen, pasta, rijst, bulgur of quinoa, het kan allemaal. Hierdoor zijn ze trouwens de perfecte restverwerking.

Heb je een wortel, een halve courgette en wat venkel over? Snel raspen, wat vinaigrette erbij en je . Tegenwoordig zijn de slaatjes bij de barbecue bijna even belangrijk als het vlees , en terecht! Een selectie van originele salades voor bij de BBQ. Allemaal heerlijke, simpele en zomerse recepten voor bij de bbq. Van gevuld stokbroo tot salade en zelfgemaakte sausjes.


Pastasalade, Gemarineerde zalmfilets op de bbq! Een barbecue is meer dan alleen maar vlees en vis. Er horen ook lekkere bijgerechten bij!

Laat je verleiden door de kleurrijke salades die we voor jou hebben bedacht … Met pasta, rijst, aardappelen of groenten, voor elk wat wils! Barbecue salades recepten. De bbq kan weer aan vandaag: het blijft tot laat in de avond heerlijk weer.


Vandaag een lekker eenvoudig bbq recept voor een salade met rucola, mozzarella en tomaat. Het viel me op dat ik tijdens de barbecue deze zomer vaak dezelfde salade op tafel zet (deze caprese). Het leek me goed om mezelf en jullie te herinneren aan andere lekkere salades. Daarom zet ik in dit artikel de lekkerste salades op een rijtje. Nachosalade BBQ chicken.


Dit is weer eens wat anders. Een lekker slaatje mag absoluut niet ontbreken aan je BBQ. Er bestaan heel wat soorten waarmee je eindeloos kan variëren.


Een frisse vinaigrette of dressing maakt het helemaal af. Want wat is een barbecue zonder pastasalade? Frisse salades doen het altijd goed. En al helemaal met het mooie weer in aantocht. Bekijk onze smaakvolle suggesties.


Van snel en eenvoudig tot inventief. Wij verzamelden eenvoudige bijgerechten om een lekkere eerste BBQ te plannen.

Een handjevol verse basilicum. Voor de dressing: eetlepels olijfolie, eetlepels citroensap en theelepel honing. Doe het eens anders en maak deze verrassende bbq salades. Tabbouleh met aardbeien.


Een tabbouleh smaakt altijd in de zomer en zeker met de frisse smaak van aardbeien erbij. Quinoasalade met komkommer, mango en munt. Perfecte salade voor bij een picknick of een BBQ. Lekker ook bij een bbq ! Maak een simpele salade met alleen komkommer en een dressing, of ga helemaal los met verschillende ingrediënten.


Een BBQ menu is altijd inclusief stokbrood (wit of bruin naar keuze) met kruidencrème, porseleinen borden, bestek, tangen, opscheplepels en servetten. Natuurlijk krijg je deze ook bij je . Een vega barbecue hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn, met al dat lekkers dat de groenteboer te bieden heeft. Explore Werner De Cock's board BBQ salades on Pinterest.


See more ideas about Logs, Creamy coleslaw dressing and Eat clean recipes. Salades Couscous salade met tuinbonen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts