dinsdag 24 januari 2017

Stihl bladblazer

Koop of Verkoop stihl bladblazer op Marktplaats. Met bladblazers en bladzuigers houdt u grote oppervlakken eenvoudig bladvrij. Op de krachtige luchtstroom hebben bladeren, afgemaaid gras of snoeiafval geen antwoord.


Zelfs papieren bekers en blikjes worden hiermee efficiënt op een hoop geveegd. U heeft een tuin en heeft tijd om deze zelf in orde te stellen.

Een bladblazer is ook erg handig om na een tuinklus de laatste restjes blad en aarde weg te ruimen. Dat scheelt weer een vermoeiend klusje zoals vegen en je tuin ziet er extra strak uit. Alles voor de tuin te koop aangeboden en gevraagd op tweedehands. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving.


Gewicht : kg (incl accu). Toevoegen aan Verlanglijst. Het is weer die tijd van het jaar… De herfst komt er aan en dus wordt het binnenkort weer tijd om te gaan bladblazen.


De een is een volledig electrische machine.

De ander is een bestaande kracht, maar nu uitgevoerd met electrische start. De ruggedragen bladblazers - grote oppervlakken efficiënt reinigen. Kootstertille (Friesland) . Met een krachtige benzine bladblazer of bladzuiger behoort het tijdrovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden. Stihl br 4bladblazer.


Bladblazers kunnen worden ingezet voor het blad en vuil ruimen op bijv. Onze merken bladblazers zijn o. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Daarnaast hebben we regelmatig occasions op voorraad.


Voor onderhou vakkundige reparaties en service bent u bij Den Bleker . Ruim assortiment tuingereedschap voor terreinonderhoud. Stille bladblazer voor het verwijderen van bladeren of grasresten. Ergonomische accubladblazer om comfortabel te werken. Met een laag gewicht en een hoge blaascapaciteit kunnen paden en terrassen snel en gemakkelijk worden bevrijd van bla gemaaid gras of sneeuw. De blaascapaciteit is afhankelijk van de gebruikte combimotor.


Gevallen bladeren, gemaaid gras, afval, niets weerstaat aan de blaaskracht van de bladblazers. STIHL Bladblazer BGE 71.

Ze ontruimen in een recordtempo zonder moeite alle oppervlakten. Bent u op zoek naar een bladblazer ? De Boer Drachten heeft een breed assortiment bladblazers , van de beste merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts