woensdag 11 januari 2017

Zwembad de kuil bodegraven discozwemmen

Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven. Er is wel een maximum toelaatbaar aantal van 1personen. Uitsluitend gereserveerde arrangementen (inclusief eten) hebben voorrang. Bel voor meer informatie de receptie van Sportcentrum de Kuil. Baby- peuterzwemmen, 07.


Zwemles voor vrouwen, 09.

Los kaartje alle leeftijden vanaf jaar, € 50. Banenzwemmen alle leeftijden, € 75. Proef) losse zwemles, € 50. Leskaart weken (via automatische incasso), € 3-. Weersverwachting Bodegraven.


Woensdag december was een dubbel feestdag bij Sportcentrum De Kuil. De nieuwe rage: Floatfit! Op een afgesproken tijd hebebn wij een tafel voor de feestgangers gereserveerd.


Daarom is het belangrijk om een verjaardagsfeestje vooraf te reserveren.

Door middel van allerlei gerichte oefeningen, die door een lesgever worden aangedragen, kunt u uw lichaam in beweging zetten, zonder dat het eigenlijk moeite kost. Topdrukte bij discozwemmen in zwembad de Kuil. Bodegraven - Voordat het discozwemmen begon stond er al een lange rij voor de deur van zwembad de Kuil in Bodegraven. Ouders met kinderen uit de weide omtrek waren aanwezig.


Muziek van Ktot Jan Smit en iedereen zong uit volle borst mee. Sportcentrum De Kuil te Bodegraven zet zich dit jaar voor het eerst in tijdens de Wintertijd Challenge voor kinderen met een spierziekte. Zaterdag oktober Waterpolotoernooi = AFGELAST Deelnemen? Stefon Diggs Makes Miracle TD Catch on Last Play, Vikings Win! In zwembad De Kuil Bodegraven kun je aan verschillende activiteiten deelnemen, waaronder aquajogging, aquaspinning, banen zwemmen en disco zwemmen.


Een deel van de activiteiten vindt in het wedstrijdbad plaats. Ook beschikt het zwembad over een buitenbad. Hier vind je een 50-meterbad met een springtoren, . Het is namelijk één groot feest.


Discozwemmen is het ideale uitje dat garant staat voor een hoop plezier. Terwijl de nieuwste muziek uit de speakers komt, kunnen kinderen zwemmen in een van de zwembaden van SRO. Uiteraard ontbreekt een flitsende lichtshow niet.


Voor de zwemmiddag waren ook de kinderen van de buitenschoolse opvang van De Drie Ballonnen uit Zoetermeer uitgenodigd. Halloween in zwembad De Kuil Op vrijdag oktober was het groot feest in zwembad de Kuil in Bodegraven.

Het discozwemmen was in het thema van Halloween. Ongeveer 1kinderen dansten soms verkleed als geest of spook op de muziek van de live discotheek. De hele zwemzaal hal en voorportaal waren . Bezoekers kunnen op vrijdag oktober komen discozwemmen.


Daarnaast organiseren de buurtsportcoaches . Op zaterdag oktober organiseren de buurtsportcoaches samen met BZPC een vrienden-waterpolotoernooi. Gezellig familiezwembad met diverse attracties zoals waterkanon en discodouche, waterrots, wildwaterkreek, discozwemmen , diverse wateractiviteiten zoals aquazumba. Subtropisch zwembad met wedstrijdbad met apart instructieba recreatiebad met familieglijbaan, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts