zondag 8 januari 2017

Intratuin rhoon vacatures

Intratuin Vacatures beschikbaar in Rhoon op Indeed. Inspirerende, creatieve, commerciële en gedreven medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met een ondernemende geest en die verantwoordelijkheid willen en durven nemen.


Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen?

Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te . Deze trainingen zijn zeer divers: van informatieve trainingen over de producten tot het trainen van vaardigheden zoals verkopen of leidinggeven. Bij alle trainingen staan klantgerichtheid en deskundigheid centraal.


Bekijk het actuele overzicht van alle vacatures bij onze winkels. Klik op de baan van je keuze voor meer . U kunt hierop solliciteren.

Fulltime medewerker verkoop buitenplanten. PM - replies retweets likes. Praktijkleerplek groene detailhandel BBL dagen per week. Arbeidsmarktgekwalificeerd . Ga in januari aan de slag bij de INTRATUIN als medewerker inventarisatie. Albert Heijn Julianastraat Rhoon.


Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Het brood moet de oven in, de vleeswaren moet . Verkoop jij nog een ijsje aan een Eskimo? Zit verkopen in jouw bloed en vind je het heerlijk om de klant blij te maken met een nieuwe aankoop? Voel jij je aangesproken, lees dan gauw verder . Ziet er weer gezellig uit.


Dan bent u hier op de goede website! Medewerker Servicebalie uur. Zoek werk tussen alle Tuincentrum vacatures in Zuid-Holland van alle job sites in Nederland.


Fans willen wel een stukje omrijden om een bolletje bij Hazes af te rekenen.

Volgens André is iedereen welkovoor een oliebol óf voor een praatje. Vind de tuincentra baan in Zuid-Holland die bij jou past en solliciteer direct! In de ochtend kunnen baasjes met hun trouwe viervoeters deelnemen aan een uur durende wandeling door een prachtig natuurgebied. Onderweg komen zij langs verschillende stempelposten en na afloop is er . Dat heeft eigenaar Piet Withagen dinsdagavond tijdens een bijeenkomst in het tuincentrum aan zijn personeel medegedeeld.


Copyright Baruitgeverij. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts