vrijdag 27 januari 2017

Revalidatiecentrum overtoom

Reade, locatie Overtoom - Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Laatst gewaardeerde revalidatiecentra in Amsterdam. U bent dan ook van harte welkom.


Bij Reade staat gastvrijheid voorop. Onze kliniek op hoofdlocatie Overtoom heeft tal van faciliteiten waaronder een gezellig café en een restaurant met een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment.

Maar onze gastvrijheid houdt niet op bij het verzorgen van eten en drinken. Reade is hét centrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie in Amsterdam en omstreken. Elke dag zetten ruim 7professionals zich met plezier in om mensen te helpen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken.


Parkeerbeleid locatie Dr. Jan van Breemenstraat wijzigt per januari, lees meer. Revalidatie Centrum Amsterdam is een zeer goed bekend staand revalidatiecentrum in Nederland. Er zijn goede behandelteams.


Dat kan, indien u een revalidatieprogramma volgt.

Het Cluster Pijn en gedrag heeft op beide hoofdlocaties . Het centrum heeft 8medewerkers, van wie de meesten werkzaam zijn op de hoofdvestiging in de Dr. Reade biedt revalidatiezorg en zorg voor reumapatiënten. Revalidatie centrum Amsterdam (Reade) Zwembad Reade is onderdeel van het revalidatie centrum Reade. Get Revalidatiecentrum Overtoom , Amsterdam, Netherlands setlists - view them, share them, discuss them with other Revalidatiecentrum Overtoom , Amsterdam, Netherlands fans for free on setlist.


Het warme water (graden), de waterdiepte (1cm) en zoveel mogelijk dezelfde . De locatie ligt aan de Overtoom , met veel winkels en restaurants. Aan de andere kant van het terrein is het Vondelpark, waar gewandeld en gefietst kan worden. Het revalidatiecentrum Reade bevindt zich een paar honderd meter verder op de Overtoom. Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten aldaar.


Deze parkeergarage heeft een bijzonder concept. Je parkeert er zeer goedkoop zowel per uur als per dag. Je dient wel af te rekenen met . Zij hebben twee hoofdlocaties in Amsterdam, één aan de Overtoom en één aan de Dr.


Daarnaast bieden ze ook ondersteuning en specialistische zorg in bijvoorbeeld ziekenhuizen in en rond Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts