vrijdag 20 januari 2017

Castelgarden zitmaaier gebruiksaanwijzing

Hier vindt u productinformatie en gebruikershandleidingen. Als u het artikelnummer van het product dat u zoekt bij de hand hebt, kunt u dat direct invoeren in het zoekveld. Download hier gratis uw Castelgarden Grasmaaier handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Als u een onderdelenboek of onderdelentekening bij uw machine heeft gekregen , kunt u het nummer daarin vinden.

Als dat niet het geval is, kunt u van een aantal merken machines het onderdeelnummer opzoeken op internet. Voor een Toro- machine werkt het als volgt. Zoek het model- en het serienummer op van uw . Deze zitmaaier mag niet gebruikt worden op hellingen met een hel-. Traktorek kosiarka Castel Garden TC102.


Silnik BS 13HP, biegów do przodu do tyłu, dwa noże. Ein kurzer Film über meinen Castel Garden XM 1HD Frontmäher. Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door zodat u weet hoe u de zitmaaier moet gebruiken en onderhouden voordat u deze gebruikt.


Voor andere service dan die welke in dit handboek wordt beschreven, kunt u contact opnemen met een bevoegde dealer, die zorgt voor de onderdelen en de service.

De zitmaaier is mede door zijn kogeltrekhaak het gehele jaar. Zitmaaier , Zitmaaiers en Robotmaaiers vind je op Marktplaats. Gebruiksaanwijzing Husqvarna Rider. Kaal maaidek Castelgarden zitmaaier TC1nieuw model. Logistieke gegevens : Lengte : 1. Bestel hier veilig en online uw accu Volt Ah geschikt voor diverse zitmaaiers of kom langs in onze winkel voor deskundig advies.


Pooluitvoering: schroefaansluiting mm. De XM 1HD zorgt voor een ongelofelijk prettige maai ervaring. Bestaat de tuin uit veel bomen, bosplantsoen en planten waar veel omheen moet worden gedraait, dan is dit de machine. De hydrostatische aandrijving zorgt voor een soepele snelheidsverhoging.


Houd uw voeten uit de buurt van de messen. Laat de motor niet lopen in besloten ruimten waar gevaarlijke koolmonoxidegassen zich. Maar om dit gazon mooi te behouden is een goede grasmaaier . Handleiding in het Nederlands.


Wat is het probleem als mijn zitmaaier oneven maait ? Eerst en vooral, kijk de bandenspanning na. Voor zitmaaiers moeten de banden een druk hebben van bar (1kPa) vooraan en 0. Wisselstukken voor grasmaaiers en zitmaaiers.

Wij zijn echte specialisten in onderdelen voor tuinmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts