vrijdag 27 januari 2017

Lotenchecker staatsloterij

Controleer je Staatsloten in de Lotenchecker. Wie weet ben je wel één van de gelukkige winnaars. Check hier je Staatsloten met de loten checker.


Vul je lotnummer(s) in en zie direct wat je gewonnen hebt bij de Staatsloterij. Bekijk hier de laatste trekkingsuitslag van de Staatsloterij en zie direct of je wat gewonnen hebt!

Wie vannacht of vanochtend teleurgesteld zijn staatslot heeft weggegooid na een bezoek aan de online lotenchecker , moet het misschien toch nog even uit de prullenbak vissen. Op het Twitteraccount van . Is de jackpot aan je neus voorbij gegaan vannacht? Ho, wacht, stop met jammeren: er is nog hoop. Door een storing bij de lotenchecker van de Staatsloterij zijn er verkeerde uitslagen bekendgemaakt.


Een storing bij de lotenchecker op de website van de Staatsloterij heeft via Twitter tot een reeks van klachten geleid. Mensen wilden controleren of ze een prijs hadden gewonnen in de Oudejaarstrekking, maar kregen via de checker onduidelijke meldingen.

De storing bij de lotenchecker van de Staatsloterij dit weekeinde zorgde ook maandag nog voor drukte bij de klantenservice van de organisatie. Door de hapering kregen mensen die wilden controleren of ze een prijs hadden gewonnen in de Oudejaarstrekking onduidelijke meldingen. Emma Miedema (37) dacht dat ze niks had gewonnen bij de Staatsloterij , maar vandaag had ze opeens wel prijs: euro.


Actuele storingen en problemen bij Staatsloterij. Wij laten zien wat er aan de hand is. Je doet er verstandig aan je lot nog even tevoorschijn te halen. Dat meldt de NOS zondag.


Wil je weten of je wat hebt gewonnen? De Staatsloterij zegt via . Bij de Staatsloterij regent het vandaag klachten over de oudejaarstrekking, want hebben deelnemers nu wel of niet een prijs gewonnen? Dankzij een storing bij de lotenchecker op de website van de Staatsloterij kregen sommige deelnemers mogelijk onterecht te horen dat er wel of niet een prijs op hun lot . Hoe de Oudejaarstrekking voor de loterij een dieptepunt dreigde te worden. De Oudejaarstrekking is altijd het hoogtepunt van het jaar voor de Staatsloterij. En niet alleen voor de loterij is het dan spannen maar ook voor de rest van Nederland met een staatslot.


Hierbij wil ik een klacht melden over Staatsloterij : Ik had een heel staatslot gekocht voor de oudejaarstrekking.

Op nieuwjaarsdag via de lotenchecker gekeken of we prijs hadden. De lotenchecker gaf aan dat w.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts