donderdag 26 januari 2017

Projecten boskalis

Grootschalige infrastructurele werken op het land en op het water zijn bij ons in goede handen. Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe werken die te maken hebben met ontwerp, aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. Transport and installation Aasta Hansteen spar platform.


Ook hebben we een laboratorium dat onderzoek doet naar oppervlaktewater, stenen, waterbodems . Het station Amsterdam Centraal staat op een eilan het Stationseiland.

Dit eiland wordt dagelijks bezocht door 250. Het is daarmee één van de belangrijkste en grootste overstapstations van Nederland. Het project omvat het ontwerpen en realiseren (DC) van de versterking voor kilometer waddenzeedijk. De werkzaamheden vinden plaats tussen.


Het project Grensmaas stelt het Maasland veilig voor overstromingen en herstelt het natuurlijk evenwicht in en rond de Grensmaas. De drie hoofddoelstellingen van het project zijn rivierbeveiliging, natuurontwikkeling en ontgrinding. Zowel de natuurontwikkeling als de hoogwaterbescherming worden mede . Als onderdeel van het project wordt een drietal plassen gerealiseerd.

De omvang van het project betreft ongeveer hectare water met een diepte van . De Marker Wadden zijn natuureilanden die de komende jaren in stappen worden ontwikkeld in het Markermeer. Met de aanleg van de Marker Wadden geven we een positieve impuls aan de ecologische kwaliteit van het Markermeer. De natuurlijke oevers van de eilanden bieden straks meer kans aan vissen om te paaien . In plaats van het verder verhogen en versterken van dijken, wordt gekeken naar de mogelijkheden om water meer ruimte te . De huidige aansluiting Moordrecht wordt verplaatst en een deel van de N4wordt omgelegd.


Daarnaast worden er acht kunstwerken aangepast en wordt er een Dynamisch Verkeersmanagement gerealiseerd. Door de reconstructie kan het verkeer straks weer optimaal en veilig doorstromen. Na jaar komt met de aanleg van dit laatste deel een einde aan het publieke debat over de wenselijkheid van deze nieuwe weg. Een groot deel van onze collega's werkt op een van de internationale projecten.


Niet in alle functies is het nodig om in het buitenland te werken. Dat betekent niet dat jouw functie geen internationaal karakter heeft. Boskalis is zowel in Nederland als ver daarbuiten actief.


Vanuit het hoofdkantoor in . Waterfront Harderwijk is een ambitieus plan voor het aanzien van de kustlijn van deze stad. Harderwijk wordt weer een echte stad aan het water met alle voorzieningen die daarbij horen: woningen bij het water, nieuwe passantenhavens, een stadsstran een lange flaneerpromenade, twee parkeergarages en vele winkel, .

Het project IJsseldelta maakt deel uit van het ruim dertig maatregelen tellende landelijke programma Ruimte voor de Rivier, dat tot doel heeft om het Nederlandse rivierengebied beter te beschermen tegen overstromingen. WDODelta zorgt voor gebiedskennis, dijkenkennis en de participatie met de omgeving. De ondertekening van het eerste DBFM-contract binnen SAA markeert een belangrijke stap in het verbreden van de (drukke) snelwegen op dit traject de komende jaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts