dinsdag 30 juni 2015

Planten zoeken app

Het is ontwikkeld door wetenschappers van vier Frans organisaties (Cira Inra, Inria en Ird) en de Tela Botanica netwerk, met financiĆ«le steun van stichting Agropolis. Onder andere, het omvat een automatisch identificatie . Neem een foto van de onbekende plant in kwestie, en Plantnet weet je te . Met de app Vivino kunnen we ook de gebruikersrecensies en gemiddelde prijs van van een wijnsoort tevoorschijn toveren door het etiket van de fles te scannen. Nu is er weer iets nieuws: een app die aan de hand van een foto van een onbekende plant je vertelt om welk gewas het gaat.


Een Yucca elephantipes (palmlelie), Draceana (drakenbloedboom), Musa ( bananenplant ) en – met grote waarschijnlijkheid – Phalaenopsis orchidee.

Dat zijn de bloemen en planten bij mij thuis die PlantNet vrij eenvoudig wist te herkennen. Bij enkele andere soorten ging de app de mist in, maar toch, . Een moeilijk schaduwhoekje? Een plant die lila bloeit in juni? Met de Plantenzoeker app zoek je planten op kleur, bloeitij hoogte, standplaats of op naam!


De meest gemakkelijk site om de flora van Europa te determineren. U kan een foto van de te herkennen plant opladen via de Plantifier App en de leden van de MijnTuin. Soms zie je een plant of bloem, die je graag in je eigen huis of tuin zou willen hebben.


Tegenwoordig zijn er verschillende apps op de markt die het gewas voor jou identificeren.

Sta je niet meer te stotteren in het tuincentrum. Wat te doen als je tijdens een wandeling een prachtige . Zelfs als je er dus wel een paar kan determineren, zal je kennis altijd te beperkt zijn. Gelukkig staat de technologie niet stil en bestaat er nu een app die planten kan benoemen aan de hand van een foto. Plantifier (Welke plant is dit) is een rubriek waar men tuinplanten , bomen, struiken en bollen kan laten identificeren. Available on App Store Available in Android Market.


Wil je graag weten welke plant of bloem je tegen bent gekomen? Op zoeken kan soms lastig zijn en daar wil PlantSnap iets aan doen. PlantSnap is een nog niet gelanceerde app die op Kickstarter te vinden is.


De ontwikkeling is inmiddels gestart voor iOS, Android en Windows. Wil jij graag een mooie tuin vol prachtige bloemen en planten , maar ontbreekt het je aan kennis hierover? Dat probleem is vanaf nu verleden tijd.


Het concept van de app is simpel: je neemt een foto van de plant die je graag wil . Wie op zoek is naar een speciale iPad- app als plantenencyclopedie , moet zeker PlantBrain eens proberen. Het geesteskind van de Nederlandse tuinarchitecte Odette Blok bevat ruim 2. Planten zoeken is erg eenvoudig en kan op verschillende manieren. Bloeiende planten en vruchten in je tuin trekken insecten aan.


Dat moet beter kunnen, moeten de ontwikkelaars van de PlantNet app hebben gedacht.

De software wordt ook wel vergeleken met Shazam, een applicatie waarmee je een muzieknummer kan opnemen. Als de app de muziek herkent, geeft . Deze app is goed in te zetten bij natuur (welke planten kies je en waarom) maar ook bij rekenen (past alles er wel in). Vogels in Nederland helpt je bij het zoeken naar de naam van een vogel.


Je kunt scrollen om snel te . Heeft u een plant in uw tuin ontdekt die u niet kent? Of wilt u meer informatie over een nieuwe aanwinst? Met deze app kunt u zoeken op basis van kleur, bloeitij hoogte, standplaats en naam.


De app van het bekende tuintijdschrift. Er is informatie over verzorging en snoeien. Vergeet nooit meer je planten water te geven met de Plantsome app. Meldingen wanneer het jou uitkomt, met daarbij hoeveel water je plant nodig heeft.


OS en Android beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts