vrijdag 19 juni 2015

Koopzondag joure 2016

Koopzondag Joure , overzicht van winkels en woonboulevards met koopzondagen in Joure. De winkelstraat wordt een hele middag omgetoverd tot een kilometer lange catwalk waar de nieuwste mode voor komend seizoen voorbij komt. JOURE De koopzondag van oktober staat in het teken van de mode. De Midstraat wordt omgetoverd tot een lange catwalk waar de nieuwste trends en mode voorb.


Fiets mee voor het goede doel: KWF kankerbestrijding.

De fietstocht gaat door de prachtige omgeving van Joure. Er zijn drie… Lees meer. Vind hier een overzicht van koopavonden in Nederland. Ook maar ook alle koopzondagen , markten en braderieën. Wil je weten waar een KARWEI koopzondag is, zoek dan in het overzicht van bijzondere openingstijden de KARWEI vestiging bij jou in de buurt, zodat je precies weet of die KARWEI bouwmarkt zondag open is.


Zeker tijdens feestdagen is vaak sprake van bijzondere openingstijden die per bouwmarkt kunnen verschillen. De midstraat werd omgetoverd tot een. De rode loper lag uit tijdens de mode- koopzondag in Joure.

LEMMER – Op een aantal zondagen mogen de winkels in de gemeente de Fryske Marren weer hun deuren openen van . In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 1 tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in . JOURE – Op zondag juli van 13: tot 16:uur is er koopzondag in het centrum van Joure. Gedurende deze middag organiseert winkeliersvereniging WIH in samenwerking met de beweegcoach van Miks welzijn een kindermiddag. Koopavond Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, iedere donderavond tot 21:00u.


De regio Zuid West Friesland staat bol van kleine en grote evenementen. Tijdens de kindermiddag . Wat is er vandaag te doen? Zalencentrum De Treemter Balk, Balk. Oer Schubert - theatraal concert.


Op vrijdagavond december begint de Winter Fair met om 18:uur een fakkeltocht door de Midstraat. Ook de kerstman komt deze avond in zijn arrenslee op bezoek. Koopzondag december staat in het teken van een gezellige kerstmarkt en hapjes en drankjes proeven tijdens de Taste of Joure.


JOURE – Koopzondag in Joure , de winkels in de Midstraat zijn geopend en er worden verschillende activiteiten georgansieerd tijdens de kindermiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts