woensdag 17 juni 2015

Tennisbaan huren berghem

Dit jaar organiseren we weer ons Open kerst tennistoernooi. Sportcentrum Berghem voor tennis , squash, zaalsporten,kegelen, teambuilding, zaalvoetbal, badminton en meer. Gelegen op de grens tussen Oss en Berghem. U speelt op een nieuwe generatie tennisvloer , Plexicushion Prestige. Dit zijn de banen waarop ook de Austalian Open wordt gespeeld.


Ons seizoen bestaat uit een winterperiode (september tot mei) en een zomerperiode (mei tot september).

Net als in onze sporthal en in ons bowlingcentrum heerst ook in onze tennishal een topsportklimaat. U kunt een tennisbaan huren (zie onder), maar ook deelnemen aan een tenniscursus. Wil jij een tennis baan huren in Oss?


Lees snel meer op onze website. Meest recente berichten. In onze hal zijn zeer nette banen aanwezig. Je kunt bij ons tennisbanen huren per uur of op contractbasis voor een seizoen. Het seizoen loopt van begin september tot eind april.


Een losse baan kan maximaal dagen van te voren gereserveerd worden.

De kosten kunt u opvragen bij de receptie. Wilt u deze zomer tennissen als het buiten te warm of te nat is? Of misschien bent u op zoek naar gewoon een gezellige sportaccommodatie met een drankje na afloop. Voor hockey kunt u terecht in Sporthal Mondriaan in Oss, Sporthal de Ruivert in Oss en Sportzaal Zuiderlicht in Berghem.


Sleutel ophalen en inleveren: meer informatie leest u in het document bij Overige informatie. U kunt er één of meerdere huren. Tarieven voor de sporthal . Tennishal Rusheuvel Oss. Voor de sportieveling, bij slecht weer of gewoon omdat u even zin heeft in iets anders, heeft Oss diverse accommodaties.


RECREATIECENTRUM SCHELDE00RD Baarland Z-Beveland. Het IDEALEFAMIUE VAKANTIEVERBLIJF. REUZE WATERGLIJBANEN, tennisbaan , minigolf, . In zulke gevallen komt een tennishal in Berghem goed van pas. Vaak wordt een tennishal beheerd door een tennisvereniging en kunt u als lid gebruik maken van de tennishal.


Vaak zijn niet-leden ook vrij om tegen betaling de tennishal (deels) af te huren. C98) TE HUUR LUXE PERSOONS BUNGALOW (SLPKMRS) AAN HET GREVELINGENMEER. SUBTROPISCH ZWEMPARADIJSJE, verw.


Slikken van Goerree) ideaal voor gezinnen en watersporters. Te huur vk boerderijtje 6 .

De Boerderij ook binnen in sporthal te plaatsen). Extra kinderstoelen te huur a Euro per stuk (wel vooraf reserveren). Het is mogelijk om onze tennisbanen te huren en deze te gebruiken om te tennissen met familie, vrienden, een andere vereniging, etc.


Tevens kun je dan ook gebruik maken van het clubhuis: kantine, toiletten en douches. Dit beperkt zich wel tot de vrijdagavon zaterdagmiddag, zaterdagavon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts