maandag 22 juni 2015

Optisport zwembad almerestad almere

Johann Sebastiaan Bachweg 3. Locatiemanager: Roger van Dam . Pierre de Coubertinplein 6. Het bad heeft een beweegbare bodem. Wegens groot succes starten wij met een tweede groep SuperSpetters.

Samenwerking met Jeugdsportfonds. Je kunt De Vrijbuiter bereiken via . Optisport Almere , Almere -Buiten, Flevolan Netherlands. Wij bedanken alle bezoekers voor dit zwemseizoen en zien u graag na de vakantie weer.


Daarnaast krijgt het wedstrijdbad een nieuw bassin en wordt er een beweegbare. Turbozwemles heeft grote voordelen: . Ben jij op zoek naar een zwembad in Almere ?

In Almere Buiten, Almere Poort, Almere Stad , maar ook in de andere Almeerse stadsdelen zijn mooie zwembaden te vinden. De zwembaden verschillen wel qua baden. Heropening zwembad Almere Stad.


Vanaf maandag september bent u weer van harte welkom in het zwembad in Almere Stad. Bachweg is de afgelopen maanden flink gerenoveerd. Zwembad vanaf maandag weer open.


Wie kan in ons waterrijk land niet zwemmen? Zwemmen is spannend en inspannend. Het is goed voor je conditie. Eens verzot op zwemmen, ben je nooit meer te remmen. Er zijn vele mogelijkheden.


Kijk ook eens bij schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen of zwemmend redden. In het kader van de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden. ZWEMLES voor het A-diploma via Jeugdsportfonds Almere.


Informatie tbv het aanmelden: We benadrukken een aantal onderwerpen die bij het aanmelden van groot belang zijn, zodat er geen sprake kan zijn van onterechte verwachtingen. Wekelijks op zondagmiddag van 16:tot 17:uur.

Kassa open van 16:tot 16:uur. Dit is niet ons postadres). Het zwembad heeft een banenbad en een warmwaterbad.


Kom eens langs en ervaar de . Gezien de samenstelling van het . Bijeenkomst Scheidsrechters en kamprechters, NBC Nieuwegein, Nieuwegein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts