dinsdag 23 juni 2015

Elsa frozen haar

Voordat ik Rainbow Loom videos maakte, had ik een video geupload met verschillende haar tutorials. Philippe, kapper van dienst, trekt voor Flair de straat op met zijn mobiele kapsalon. Tover je kapsel om tot het kapsel van prinses Else uit de film Frozen. Disney Style legt in dit filmpje uit hoe je de Franse vlecht à la Elsa maakt.


Elsa Kapsalon - Altijd al het haar willen doen van Elsa de Sneeuwkoningin?

Elsa is bekend van de film Frozen. Veel succes in dit kappersspelletje. Elsa van de film Frozen wilt er deze Kerst op haar best uitzien.


In dit spelletje help je haar bij het kiezen van het juist Kerst kapsel. Dat is een prachtige gave, maar ook een gevaarlijke. Elsa kan het moment niet vergeten waarop ze bijna haar jongere zus Anna doodde met haar magie en leeft daarom in afzondering.


Ze is dag en nacht bezig om haar sterker wordende krachten de kop in te drukken.

Echter, juist haar ophopende emoties . Mooie haarvlecht voor bij je Elsa jurk. Deze Elsa haar vlecht kan met een schuifje aan de achterzijde in je haar worden bevestigd. Spring naar De Elsa -vlecht uit Frozen.


In dit filmpje van Prinsessenhaartjes wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je een echte Elsa -vlecht kan maken. Lees verder na deze advertentie. Er zijn twee prinsessen in het koninkrijk Arendelle: Elsa (Idina Menzel), de troonopvolgster, en haar jongere zus Anna (Kristen Bell). Elsa heeft magische krachten, waarmee ze sneeuw en ijs kan creëren.


Frozen - anna en elsa haar flexibele haren van anna en elsa. Zijn aardig op te rekken en passen mijn dochter van nog goed. Wie kan ik er blij mee maken? Vind elsa pruik op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De haaraccessoires lina zijn speciaal ontworpen voor de momenten waarop uw kind plots een mooie, lange vlecht nodig heeft. Frozen Elsa Haar Salon, frozen spelletjes, spellen, speel dit spel gratis online op Happygames.

NB : kroon (foto 2) is niet inbegrepen. Ze is de jongere zus van de krachtige Sneeuwkoningin Elsa en begint aan een gevaarlijke reis om haar koninkrijk van een eeuwige winter te redden. Haar stem is in gesproken door Kristen Bell.


Entdecke und sammle Ideen zu Elsa frozen haar auf Pinterest. Weitere Ideen zu Elsa zopf flechten, Französischer zopf zu locker und Französischer zopf an der seite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts