woensdag 17 juni 2015

Kaaz grasmaaiers importeur

De hoofdmerken zijn Ferrari, Gianni Ferrari, Grasshopper, Orec, Mitsubishi. Tuinmachines Vander Elst. Dit wordt aangevuld met een compleet programma aanbouwwerktuigen.


De gazonmaaiers van KAAZ zijn van zeer hoge kwaliteit! Het elegante design straalt gewoon topklasse uit. Deze wordt snel bevestigd door een perfecte maaibeurt,dankzij het profiel van het mes en het turbo-opvangsysteem.


De grasmaaiers zijn voorzien van een betrouwbare en duurzame HONDA OHV GXV 1motor die . Ook bent u voor snoeigereedschap bij ons aan het jusite adres. Kaaz bouwt loopmaaiers, ma . Gazonmaaiers en zitmaaiers met een goed opvangsysteem van EFCO, JOHN DEERE, KAAZ en HUSQVARNA zijn ook uitstekend geschikt om in de herfst en winterperiode uw bladeren, twijgjes, kastanjes en dergelijk van uw gazon op te zuigen. Neem ook gerust eens een kijkje bij al onze zoekertjes Bel voor onze beste prijs: 0472/35. Professionele Honda GXV1OHV motor Vermogen pk.


Toestellen van topkwaliteit voor onderhoud van tuin en park. Bestel alle tuinmachines online bij een dealer in jouw buurt. Neem een kijkje in ons uitgebreid gamma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts