maandag 29 juni 2015

Calocephalus binnen

In terraspotten het liefst tijdens vorst onder een afdak of binnen zetten om bevriezen te voorkomen. Bij het aanplanten is het het beste om . Let wel, bij regelmatige snoei zal de bloei zeker uitblijven. Vorstbescherming is noodzakelijk voor dit matig winterharde plantje.


Staat de plant in een pot, zet deze dan tijdens vorstperioden binnen op een koele lichte plek. Geef de eerste tijd na het planten .

Daalt de temperatuur onder -5°C, dan kan je je bloembakken beter tijdelijk naar binnen halen. Sierpeper is geschikt als kamerplant en ook als terrasplant. De siervruchten verkleuren van groen naar donkergroen tot hun eindkleur, zoals bijv. Behoudt zijn sierwaarde bij een goede verzorging wel . Capsicum is een trendy product.


Leuke plant voor binnen en buiten. Gemakkelijk te houden want deze plant heeft maar weinig water nodig. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Dit plantje is niet geheel winterhar maar blijft er tot in het voorjaar mooi zilvergrijs uitzien!

Dit Zilverstruikje wordt . Het zilverkleurige loof geeft de. De plant vraag een lichte tot zonnige standplaats, dit kan zowel binnen als buiten zijn, mits de temperatuur boven de °C blijft. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, wanneer en hoe snoeien van Zilvernoelje, hoe vermeerderen, hoe overwinteren, wat is de . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Antwoord: planten hebben een hoge luchtvochtigheid nodig.


Koele omgeving is zeker een vereiste. Calocephalus brownii is een groenblijvende tuinplant. Geef verder geen garantie, het zijn nu eenmaal buitenplanten. Voor zover ik weet kun je heide niet drogen.


Voor de calocephalus weet ik het . De zilverstruik is de perfecte decoratie voor uw tuin! Bestel de zilverstruik nu. Wij noemen dit zelf ook wel eens het Prikkeldraad-plantje. Wilt u meer informatie over dit product of een vrijblijvende offerte opvragen?


Het wordt stilaan tijd om de niet winterharde kuipplanten en bloembollen naar binnen te brengen. De dahliastengels kan je afknippen en de knollen uitgraven. Laat ze eerst nog wat drogen op een krant en vervolgens in een doos met turfmolm vorstvrij in het donker bewaren. Haal de vorstgevoelige, zomerbloeiende .

Is het misschien de Phoca lagurus van G. Het is winterhar wordt hooguit centimeter hoog en kan prima in potten en bakken op balkon of terras. Het laat zich ook goed verwerken in kerststukjes, bijvoorbeeld in combinatie met bergthee (Gaultheria). Bij een warme lange zomer kan de plant ook bloeien met eerder onopvallende bloempjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts