dinsdag 30 juni 2015

Koopzondagen dokkum centrum

De winkels zijn geopend van 13. De koopzondagen worden vermeld in de agenda op deze . Hippe woonaccessoires, een goed boek, heerlijke koeken voor bij de koffie, die mooie broek van dat ene merk. Kijk je ogen uit in de vele. Kortgeleden besloot de gemeenteraad dat winkels in Dokkum twaalf zondagen per jaar open mogen, de feestdagen uitgezonderd.


Op de eerste koopzondag was het gezellig druk in het centrum van Dokkum.

De eerste koopzondag in Dokkum was gezellig druk te noemen. Veel mensen uit de regio, maar ook veel toeristen namen even een kijkje in de binnenstad v. De Kleine Kerkstraat is daarnaast ook een populaire winkelstraat. Deze straat is namelijk uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Naast de vele winkels heeft Leeuwarden ook veel leuke cafés en terrassen.


Vooral langs de gracht in het centrum van Leeuwarden zijn er veel horecagelegenheden te vinden. De Ondernemersvereniging Dongeradeel (OVD) heeft aangekondigd de winkeldeuren dit jaar in ieder geval op zondagen met activiteiten in het stadscentrum te willen openen: juli en augustus ( Dokkum Cultureel), september (Admiraliteitsdagen en Dokkum Cultureel), november (Sinterklaas) en . Op Zondag januari gelden i.

KARWEI Nieuwegein- Centrum. Buiten openingstijden kunt. Rondvaarten Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn er om 14. Of op de site van Historisch Informatiecentrum Noordoost Fryslân.


Dokkum in combinatie met een museumbezoek, € 1p. Elke tweede en vierde dinsdag van de maand wordt Sense omgetoverd tot Filmhuis Dokkum. In het centrum van de stad staan twee historische kerken: De St. Martinuskerk of Grote Kerk en de Rooms-Katholieke kerk.


Lees meer over de kerken in Dokkum en hun geschiedenis. Regelmatig zijn er in Dokkum koopzondagen. Verschillende supermarkten zijn dagelijks langer open, ook op zondag. U wilt op een zondag uw tuin inrichten en wilt hiervoor tuin meubelen of tuintegels of een tuinbak of tuinplanten of tuinartikelen kopen bij een Welkoop tuincentrum ? Het is weer koopzondag in Dokkum.


Koopzondag Dokkum geeft u hiervoor de gelegenheid! Bekijk het overzicht van koopzondagen op zondag in Nederland en kijk waar u gezellig kunt gaan winkelen op de koopzondag in Dokkum. Op zoek naar een HEMA winkel bij jou in de buurt?


Of wil je de openingstijden van jouw HEMA winkel weten? Vind alles over jouw HEMA filiaal op hema.

HEMA Dokkum Adres Assortiment Informatie. Je kunt hier terecht voor het uitgebreide HEMA assortiment, foto snel . Ook voor het milieu is dit een goede zaak. De levensduur van goederen wordt verlengd en daardoor groeit de afvalberg minder snel. In het team van medewerkers is plaats voor iedereen die niet langer aan de zijlijn van het arbeidsproces wil staan.


Textiel sorteercentrum. Bekijk hier de openingstijden, adres- en contactgegevens van de ANWB winkel in Leeuwarden Tel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts