vrijdag 5 juni 2015

Verrijdbare plantenbak met scherm

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze windscherm constructie bestaat uit een strakke RVS of gegalvaniseerd stalen plantenbak met daarachter een glazen windscherm. Deze is zowel direct op de grond te plaatsen als verrijdbaar te maken middels geremde wielen. Dit maakt dit windscherm multi-functioneel inzetbaar. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.

Plantenbak op wielen gemaakt van pallethout. Heel makkelijk zelf te maken. Van binnen met antiworteldoek bekleden. Leuk met hoge bamboe er in. Deze plantjes moeten nog een beetje groeien.


Op zoek naar een bloembak? Met een van onze bloembakken brengt u snel sfeer in uw tuin. Verkrijgbaar in vele soorten en maten, stuk voor stuk mooi om te zien.

Tuin inrichten met mooie bloembakken of een plantenrek? GAMMA heeft houten bloembakken en plantenbak balkon. Check nu het assortiment plantenbakken buiten. Houten plantenbak met klimrek - liter. Mobiele bloembak met klimrek en waterreservoir.


Horeca wind terras scherm. Een horecascherm, terrasscherm of windscherm in cortenstaal past helemaal bij deze tijd. Verrijdbare plantenbak met windscherm. Multifunctioneel toepasbaar. Desgewenst leveren wij op maatwerk voor uw situatie.


Windscherm Florence bestaat uit een bloembak met een geïntegreerd glazen paneel. U kunt een wielenstel bijbestellen voor eenvoudige verplaatsing. Ideaal om je tuin op te leuken met bijvoorbeeld een klimop. Gedetailleerde omschrijving: Geachte, Ik ben op zoek naar een goedkope timmerman!


De plantenbak moet 2m (gelijk aan het scherm ) lang worden en . Met een mobiel windscherm kunt u altijd uit de wind zitten waneer u dat wilt. Zet het windscherm snel neer als het weer daar om vraagt. Geniet op uw eigen terras comfortabel en uit de wind!

Bloempotten, plantenbakken , plantenhangers, klimplantenrekken en plantenstandaards. Bestel uw hoge verrijdbare bamboe plantenbak op wielen bij Bamboo Import. Steeds de beste kwaliteit en laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts