dinsdag 23 juni 2015

Aqua mundo huttenheugte

Hierbij dient altijd een volwassene binnen handbereik te zijn. Geeft u bij het reserveren aan in het bezit te zijn van een Huttenheugte kortingspas, dan dient u deze bij de . DveEYNxDqnw Vergelijkbaar aug. Snelle stromingen, bochten, hobbels.


Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan.

In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Aqua Mundo in De Huttenheugte. Even rustig zwemmen met jouw baby? Website geproduceerd door Solutsoft International.


Fast currents, bends, bumps. Center Parcs De Huttenheugte. Speed demons have loads of fun while descending the wild water rapids at high speed.


Do you want to enjoy a quiet moment swimming with your baby?

Join in during the Early Bird Swimming. In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag. Niet zo gek met zoveel verschillende zwemfaciliteiten. Heerlijk baantjes trekken in dit grote zwembad.


Of je nu doet aan schoolslag of crawl - in dit zwembad zal het prima gaan! Stromschnellen, Kurven, Wirbel. Tempo-Abfahrt in der Wildwasserbahn voll auf seine Kosten. Die Jüngsten amüsieren sich köstlich im sicheren Kinder-Spaßbad.


Möchten Sie ganz in Ruhe ein paar Runden mit Ihrem Nachwuchs drehen? Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad met allerlei verrassende elementen. Tevens is er een sauna aanwezig met turksstoombad en zijn er meerdere turbobruiners. Je kunt als dagtoerist een kaartje kopen voor het subtropisch bad. Trotseer de golven in het golfslagbad of ga van de spannende wildwaterbaan.


Je moet wel van te voren reserveren. Hoi allemaal, Bij de huisregels staat dat je geen eigen eten en drinken mee mag nemen. Afgelopen weekend zijn wij een dagje gaan zwemmen op de Huttenheugte , ik voelde mij best bezwaard dat ik toch een blikje water bij . Ophalen vanavond of morgenochtend op het park.

Praktische informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden, reistips, accommodatie en meer. Amusement garanti sur la rivière sauvage et dans la pataugeoire Courants rapides, virages, bosses. Dans la pataugeoire, les plus petits vivent des expériences inoubliables en toute sécurité.


Envie de nager tranquillement . De verkiezing draait om de waardering van bezoekers, die cijfers geven. Stemmen kan tot en met november via .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts