maandag 22 juni 2015

Araucaria heterophylla kopen

De araucaria online bestellen en thuis laten afleveren. Ook bekend onder de naam kamerden. Deze mooie Araucaria Heterophylla die herkenbaar is aan zijn symmetrische groei is door zijn langzame groei uitstekend geschikt als kamerplant. De Araucaria is één van de oudste nog levende plantensoorten op aarde is.


Op zijn natuurlijke plaats kan de boom wel een hoogte bereiken van meter en een diameter . Vind araucaria op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Zijn grote broer, de Apeboom (Araucaria araucana) kan in de natuur enorm groot worden. Deze Kamerden is een veel kleiner blijvende soort en zal niet veel hoger worden dan 30meter.


Het is een echte den, maar dan die graag binnen. Kamerplanten voor lichtere plaatsen. Dyckia Groene kamerplant zonder bloemen. De standplaats bevat best geen volle zon, maar mag wel op zowel lichte als donkere plaatsen staan in de zomer.


De plant verdraagt lage. In het Nederlands wordt deze boom ook wel kamerden of tafeldennetje genoemd.

Tuin aanleggen door tuinaannemer - prijzen tuinaanlegger, prijs voor het aanleggen van een tuin, tuinaanleg . Araucaria heterophylla (synonieAraucaria excelsa) is een conifeer die endemisch is op het eiland Norfolk (ten oosten van Australië). De kamerden komt oorspronkelijk van het Norfolk eiland wat bij Australië hoort. Van de meer dan een dozijn bekende soorten van de Araucaria is alleen deze soort geschikt als kamerplant. Bij ons was de kamerden vroeger in grootmoederstijd gelief want ze gedijt het beste in een . Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online! Synoniem:Araucaria excelsa.


In de kas of huiskamer wordt hij niet groter dan 1-meter. De stevige, bijna donkergroene naalden vallen niet af. Ze staan in een platte krans rond de . Groeit ook op een donkerder plaats. Staat liefst koel in de winter.


Toevoegen aan Toegevoegd. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Norfolk Island Pine - The Indoor Christmas Tree - Pot. Araucaria is in ons land vanwege de slangenden het bekendste geslacht en kent soorten.


Nog steeds kun je als kamerplant ook nog wel eens een andere soort kopen. Buiten in de systeemtuin staat.

Van origine komt deze alleen voor op de Norfolk eilanden. Helaas is deze Araucaria niet geschikt voor ons klimaat. Wilt u een echte den in uw woonkamer dan is de kamerden een goede keus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts