woensdag 24 juni 2015

Intratuin koudekerke telefoonnummer

Intratuin Koudekerke is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het. OPENINGSTIJDEN TUINCAFÉ Het tuincafé sluit een half uur voor sluitingstijd winkel . Woensdag, 09:- 17:30. Donderdag, 09:- 21:00.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Nu ook een hondendouche aanwezig. Openingstijden tijdens vuurwerkverkoop.


Indien gewenst verbinden we u direct door. Vlissingsestraat Koudekerke. Mooie winkel met mooi assortiment. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ik wil de wekelijkse nieuwsbrieven ontvangen.


Je persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld. Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer , plattegrond en sluitingsdagen. Volgende rotonde rechtsaf.


De ruime openingstijden zorgen ervoor dat je zelden voor een gesloten deur staat! Hierna eerste weg links. Weg der Verenigde Naties 2. Krekels Verf en Behang Sniederslaan 45. Het bestuur en de vrijwilligers hebben er hard aan gewerkt om een zo breed mogelijk programma te maken, zodat er voor ieder lid wel iets van zijn of haar gading is.


Ik hoop dan ook dat we u mogen begroeten bij één van onze activiteiten. Graydon en deels vanuit de KvK. Tuincentrum Moesbosch B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts