dinsdag 16 juni 2015

Zora robot prijs

Zoekend naar hoe duur Zora is, is daar op het internet nauwelijks zicht op te krijgen. Op de website van WQMBT staat niets over een prijs. Met wat zoeken kwam de aap uit de mouw op een . Zora robot for healthcare: help patients with dementia.


Make seniors dance, sing and play games with a humanoid robot.

Zorabots - we make your life easier! De Eindhovense Fontysstudente Sieta Ludema won met haar groepje de hoofdprijs van duizend euro met onderzoek naar de inzet van Zora bij Vughterstede in Vught. De kleine robot wordt hier, net als bij de Archipel in de regio Eindhoven, gebruikt om ouderen met dementie te activeren.


Product Code : RB-Zor-01. Be the first to review this product. Zora staat voor “zorg ouderen revalidatie en animatie” en is de eerste humanoïde robot ter wereld die effectief bij mensen wordt ingezet.


Bestel nu de ZORA ROBOT BILLY BILLY (ZBBILLYBILLY) online bij Exellent. Aan het succesverhaal van robot Zora breien de initiatiefnemers een opvallend vervolg: in Oostende komen twee assemblagelijnen.

Gisteren werd een van de dr. Ze is de eerste pratende, lachende en lopende zorgrobot in de Rotterdamse regio. Zora maakte donderdag direct vrienden. De introductie door Aafje roept echter ook vragen op over de toekomst van de zorg. Net als Zora is Pepper dus bedoeld voor de professionele markt.


Anders is het met de twee andere robots die QBMT binnenkort gaat bouwen. We zien het als onze missie en grootste doelstelling om robotica tot in de huiskamer te brengen. ZORA robot ZORA staat voor Zorg Ouderen Revalidatie en Animatie. Van de buitenkant is het een NOA van Alderbaran Robotics , maar haar kennis, . Collega-jurylid Aad Koster, directeur van branchevereniging ActiZ, reikte de prijs aan Zora uit. Te denken valt dan aan bewoners van zorgcentra, in scholen met autistische kinderen, in ziekenhuizen op de afdelingen . Me, Robot bij Koefnoen: Robots in de zorg, by Action Events.


De firma QBMT, die de eerste humanoïde robot ter wereld Zora heeft gemaakt, wil ook buiten de zorgsector huishoudelijke robots ten dienste stellen van Jan en alleman, zegt zaakvoerder Fabrice Goffin. Tijdens een persontmoeting in Diepenbeek, de nieuwe thuishaven van QBMT, kondigde het bedrijf . The Zora application is a software able to make humanoid robots available for healthcare. Currently being used in healthcare and elderly care, the new Zora solution is also available for retail, education and many other segments.

With already over 3robots adopted all over the worl many of which in Europe, the Zora. Living Tomorrow – Zora Robot. Lager OnderwijsSecundair Onderwijs. De studenten van vandaag maken de wereld van morgen. Proficiat aan de winnaars!


The announcement was made this week by founders Fabrice Goffin and Tommy Deblieck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts