vrijdag 5 juni 2015

Diamondbrite prijzen

Verkleuring en verbleking door ultraviolet . De diamondbrite lakverzegeling is een complete bescherming om uw lak in showroom conditie te houden met een schriftelijke garantie van jaar. De gepatenteerde harde hoogglansbescherming van diamondbrite biedt bescherming tegen wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insecten resten en andere . Voor professionele autoreinigingsproducten! Dat heeft de prijzen ook onder druk gezet.

Tegenwoordig is dat tussen de 3en 4euro, afhankelijk van de het poetsbedrijf . U moet ingelogd zijn om prijzen te kunnen zien. In welke branche u ook actief bent, onze totaaloplossing stelt u in staat uit te . Zou het niet geweldig zijn om uw auto zonder noemenswaardig onderhoud in showroomstaat te behouden. Een briljant glanzende lak en de bekleding schoon en zonder vlekken, dat is toch wat iedereen graag zou willen. De lak van uw auto wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weer- en verkeersvuil.


De lak van een onbehandelde auto lijkt misschien vlak, maar dat is het zeker niet!

In de poriën verzamelt zich vervuiling, deze vervuilingen tast de toplaag van de lak aan. DiamondBrite , hoe werkt het? Voorafgaand aan de behandeling wordt de auto: - Volledig . In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en ander invloeden van buitenaf laten hun sporen achter.


Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend . Kwaliteit, degelijkhei en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke begrippen. Klanttevredenheid komt bij ons op de eerste plaats. Wij leveren dan ook de allerhoogste kwaliteit poetsbeurten, met de beste producten.


PRIJSLIJST HET VEUR ( Prijzen zijn excl. BTW). Gewassen, polijsten, poetsen en wax. Lakrenovatie Ceramic Shield. Kenotek Ceramic Shield vanaf € 5000. CARTEC vanaf € 12(op een nieuwe auto). Wij staken ons licht op bij Protech in Leiden, die prijzen hanteert van tussen de 6en 1.

Een serieuze bak met gel maar zeker wanneer je veel. Zoals hierboven al beschreven is, zoals met alles, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts