maandag 20 maart 2017

Witte wondersponsjes

Deze wonderspons maakt goed schoon zelfs zonder schoonmaakmiddel. Het sponsje gaat wel snel stuk. Ook is het sponsje wit waarna deze snel vies is. Na 1x gebruiken gooi ik het sponsje dan ook weg.


Kwaliteit van het sponsje zelf is dus slecht.

Je ziet ze wel eens liggen bij de Kruidvat of bij de supermarkt, maar meestal loop je ze voorbij, want je hebt toch gewoon sponsjes thuis? Nou, de volgende keer dat jij die sponsjes ziet liggen sla je meteen een familievoorraad in, . Het zijn een soort schuursponsjes. Binnenkort in de Consumentengids dus een kleine vergelijking van wondersponzen. Kunststof oppervlak van de witte kastjes.


Ik ben benieuwd naar jullie. Voorheen schoongemaakt .

Afbeelding al helpt een beetje blue wonder er ook wel bij. Ik had pennenstrepen op mijn tafel die ik er niet afkreeg en toen vertelde mijn schoonzus dat je alles verwijdert met de Wonderspons. Het is groot wit blok dat een beetje voelt als oase, dat spul waarin je bloemstelen kunt stoppen voor een kerststukje.


Ik poetste er altijd lustig mee op los, maar mijn vaste wondersponsjesdealers Xenos en Blokker hebben ze niet meer in het assortiment. Het zou toch zonde zijn als mijn sporadische poetsaanvallen in de kiem worden gesmoord op deze . Met deze wonderspons (Melamine Spons) verwijderd u met alleen water strepen van potloo krijt en viltstift van muren, vloeren, deuren maar ook van tafels. Snij Citroen In stukjes Doe er wat zout op en zet het in het midden van de keuken!


Deze truc zal u voor altijd uw leven veranderen! Tips en Weetjes Met deze simpele truc hou je vliegen heel simpel op . Geen probleem met een beetje koffie! Verwijder makkelijk urinevlekken en andere vlekken uit je. Badkamerschimmel kan een hardnekkig probleem zijn.


Met deze twee natuurlijke producten ga jij eenvoudig badkamerschimmel te lijf! Mix 2ml witte azijn met met sap van een uitgeperste citroen (ongeveer ml). Doe alles in een plantenspuit en spuit op je tegels.

Laat even intrekken en spoel daarna af. Met déze truc is de was een half uur sneller droog: doe een droge theedoek bij de was in de droger, plus filmpje over hoe je kleding ontkrimpt. Ze giet azijn in de wasmachine, . Witte wonderspons , al verkrijgbaar vanaf stuks.


Deze vlekkensponsjes van melamine verwijderen snel de moeilijkste vlekken en vervuiling. Als je dit ingrediënt mixt met afwasmiddel heb jij voortaan altijd een schone douche! Wrijf de muur in met een vaatwastablet in om een veel voorkomend probleem op te lossen!


Geniale tips en trucjes met vaatwastabletten die je nog niet wist! De wonderspons maakt schoon alleen met water. Lifehacks, Housekeeping . Te gebruiken op alle sterk vervuilde oppervlakken.


U kunt de spons combineren met onze wipe-it solution. De Spons altijd nat gebruiken dit zorgt voor een diepe re. Wat azijn is voor Nederland is baking soda voor de rest van de wereld.


Ook wel natriumbicarbonaat, natriumwaterstof carbonaat, zuiveringszout, maagzout, baksoda, dubbel koolzure soda of E5genoemd. Een wit , kristalvormig poeder dat voor allerlei klusjes gebruikt kan worden en een duurzame vervanger is voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts