woensdag 15 maart 2017

Oostervant bowling

Bowling dagtarief (tot 1uur) 150. Alle prijzen zijn per baan per uur. Maximaal personen per baan.


Met de Rotterdampas krijg je korting op het bowlen ! Een activiteit voor jong en oud waar je een hoop plezier aan beleeft. Zowel overdag als in de avond kun je gebruik maken van onze bowlingbanen, gelegen in Oostervant , in het centrum van.

In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Wij proberen zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan! Toch is reserveren voorlopig helaas alleen telefonisch mogelijk. Blijf op de hoogte van alles wat er . Bowlen gaat altijd gepaard met veel gezelligheid.


Oostervant heeft volledig geautomatiseerde bowlingbanen met computertelling. Met op de achtergrond de skyline . Los bad Rotterdampas, € 40.

Zwemmen, babyzwemmen, aquajoggen, zwemlessen en bowlen behoren hier tot de mogelijkheden. Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven. Overige informatie: banen. Wil je lekker ontspannen, recreƫren of een gezellig dagje uit, in groepsverband of individueel, het is allemaal mogelijk in Oostervant. Whoehoe, de kerstvakantie is officieel begonnen!


Recreatiecentrum Oostervant is een multifunctionele accommodatie, gelegen in hartje Rotterdam. Oostervant biedt tal van leuke activiteiten zoals extra vrijzwemmen met karaoke op hits van nu. En wat dacht je van een gezellig potje bowlen met vrienden of familie? Address: Oostervantstraat Rotterdam (minute walk from Rotterdam Central Station).


Do not miss this opportunity to meet other people! And to make things even more exciting, the person with the highest overall score will. Bevindt zich in Rotterdam. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Wees de eerste die een recensie schrijft!


Verwachte eindtijd: Ongeveer 22. Qua tarieven is Oostervant best wel goedkoop te noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts