donderdag 23 maart 2017

Korting dagje zwemmen lommerbergen

Wowdeal maakt je leven leuker met kortingen van tot op de beste deals bij lokale bedrijven. Een restaurant bezoek, een weekendje op hotel, naar de sauna. Landal de Lommerbergen in Reuver ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas en is makkelijk bereikbaar vanaf Roermond en Venlo.


Wilt u een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs? De kids ravotten in het Kids Junglebad en gaan achter elkaar van de glijbaan.

Lekker dobberen in het golfslagbad of ontspannen in de Exotic Garden kan ook. Beleef een dag vol waterpret voor jong en oud. Zwembad De Lommerbergen korting : Er zijn geldige aanbiedingen beschikbaar! Waterparadijs de Lommerbergen is een geschikt dagje uit voor het hele gezin en is goed voor plezier en rust, waardoor je na een bezoekje aan dit paradijs er weer even tegenaan kan!


Welke score geef jij Zwembad . Niet geldig icm andere acties, kortingen en Niet geldig voor het vroege vogel en avonduur tarief. Niet geldig in de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie (Zuid-Nederland.) Niet inwisselbaar tegen contanten.

Kom nu zwemmen in ons Subtropisch Waterparadijs en . Restlaufzeit: Ausverkauft! Erwirb den Deal und teile ihn mit . Tijd resterend: Uitverkocht! Dagje uit naar het Subtropisch Waterparadijs van Landal De Lommerbergen : een dag vol waterpret met een meterslange glijbaan, golfslagbad en meer. Landal De Lommerbergen is een park met enorm veel faciliteiten, de grote klapper: Het subtropisch zwemba voorzien van vele leuke attracties, daarnaast vind je hier diverse restaurants en de nodige . Landal beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: het Vennenbos (Hapert) en de Lommerbergen (Reuver). Alle twee zijn het mooie zwemparadijzen die zeer geschikt zijn om een dagje te komen zwemmen.


Op zowel het Vennenbos als de Lommerbergen kunt u dagtickets kopen. Vind vennenbos op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop zwemmen op Marktplaats.


Naast de standaard acties en aanbiedingen van Landal Greenparks vonden wij ook super last-minutes voor vakantiepark de Lommerbergen met korting tot. De kinderen zullen zich helemaal uitleven tijdens een dagje naar het populairste themapark van Nederland: Toverland in Sevenum dat op een halfuurtje rijden . Het bungalowpark De Lommerbergen bevindt zich precies tussen Venlo en Roermond. Een dagje shoppen in één van deze steden behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Of genieten van de natuur langs de oevers van de Maas. Maar eigenlijk hoef je dit autovrije park niet eens af om het hier naar je zin te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts