maandag 13 maart 2017

Recreatief zwemmen 21 februari

Zondag januari is het wedstrijd bad vanaf 13. Elke week heeft u opnieuw de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak en op welk tijdstip u wilt zwemmen. Vanwege het ABC diplomazwemmen op zaterdag februari is het niet mogelijk om recreatief te zwemmen.


In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op maart organiseert het Sportfondsen Sport Servicepunt op donderdagavond februari een debat over de toekomst van de sport in Leiderdorp. Onze zwemlessen in de ochtend zullen uiteraard wel doorgaan.

Op zondag februari bent u van harte welkom om vanaf 10. Calorieën verbranden, je conditie verbeteren en je spieren soepen houden? Kom recreatief zwemmen bij Zwembad De Albatros! Daag jezelf uit met je eigen programma, verbeter je zwemslagen of maak plezier met mede-bezoekers in het water!


Door de ruime openingstijden zit er altijd een moment . Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen.

Dinsdag februari , 10. Maandag februari , 10. Woensdag februari , 10. Donderdag februari , 10. Vrijdag februari , 10. Openingstijden recreatief zwemmen.


Op onderstaande data is er weer afzwemmen: . Vanaf januari is ons wedstrijdbad op woensdag middag, voortaan gesloten voor recreatief zwemmen. Op de website van zwembad de Schaeck vindt u alle informatie over het zwembad. Recreatiebad (incl. therapiebad): 13. Zwemles B diploma 16:- 17:30.


Toon alle activiteiten . Banenzwemmen 19:- 20:15. Gezellig, met de hele familie zwemmen. Beoordeling beoordelingen.

De mogelijkheid om te oefenen of gezellig te spelen in het water. Het Zwemparadijs is op maandag en donderdag niet geopend voor recreatief zwemmen (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts