woensdag 29 maart 2017

Zwembad hoogvliet middenbaan zuid

Naast een peuterbad is er ook een bubbelbad in dit zwembad aanwezig. Zwembad Hoogvliet biedt een mooi wedstrijdbad dat vooral geschikt is voor banenzwemmen en zwemles. Daarnaast organiseren we regelmatig kinderactiviteiten met diverse speelelementen in het water.


AH, Hoogvliet Rotterdam. Accommodatie: Hoogvliet (gem. zwembad ).

Meer informatie over deze accommodatie. Is rolstoeltoegankelijk? Lekker baantjes zwemmen of een zwemdiploma halen?


Gezinszwemmen en recreatief is kinderen onder begeleiding van minimaal één betalende volwassene die ook mee gaan zwemmen. De lessen zijn op dinsdag. Op zondag is er gezinszwemmen.


Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. Een leuk zwembad waar je recreatief kan zwemmen maar ook kan werken aan je fitheid door te aquasporten.

Het de Korte Sport- en Gezondheidsinstituut is al meer dan jaar een vaste waarde in Hoogvliet ! Stuur ons informatie toe. Tijdens de vakantie €-. Het zwembad in Hoogvliet is maandagmiddag gesloten vanwege een technisch mankement. Door problemen met een pomp werd er te weinig chloor in het water gebracht. Dat is niet goed voor de hygiëne.


Onze bezoekers over Zwembad hoogvliet. Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul . Deelname aan deze wetsuit testdag is gratis! Wetsuit Testdag”, vermeld uw NAW gegevens en welke testdag u aanwezig zult zijn.


Door de jaren heen is SCOM zich, naast het verzorgen van zwemlessen voor alle zwemdiploma s, gaan bezig houden met sportieve activiteiten in het zwembad. Ogenblikkelijk sloeg hij alarm en snel werd begonnen . Verduynstraat BH NEW, Pernis het Waterschip zwembad. Foeliestraat het Westpunt zwembad.


Metro C Richting C De Akkers, Platform 2. Middenbaan zuid , zwembad het Waterschip school.

U kunt altijd plaatsnemen in de gezamelijke ontvangstruimte! Wilt u cookies accepteren? Metro D Richting D De Akkers, Platform 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts