donderdag 23 maart 2017

Pets place wolvega

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Gecertificeerd door Trusted Shops. De meest volledige site met ruim 66. Categorie: Dierenspeciaalzaak. Bezoek de website Dit is mijn bedrijf.


Pets Place Wolvega , Wolvega.

Deze prijs is speciaal voor ondernemers die zich onderscheiden op het gebied van re-integratie van werklozen. De dierenwinkel kreeg de oorkonde omdat de zaak al jarenlang werklozen in dienst neemt. Het is erg handig om in een dierenspeciaalzaak gevestigd te zitten. Als de honkat of konijn evt.


De winkel is vermeldt in categorie Dierenwinkels. Het hele jaar wordt het dertigjarig bestaan gevierd. Er is al een aantal acties geweest, zoals . Dierenarts Manda Schotter van Farmarts in Staphorst behandelt in de winkel veel voorkomende kwalen bij huisdieren.


Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij de pets place , helaas kreeg ik er niet.

We hebben weer kinder knutselen. Elke laatste woensdag van de maand. Wil je mee knutselen, kom gewoon aan en knutsel mee zolang jij wil. We knutselen op februari van 14. Kom gezellig aan en neem je vriendje mee.


Onder leiding van Thera Kuper-Heij uit Steenwijk konden de kinderen knutselen en speeltjes maken voor hun huisdieren, zoals voor de. Adres: Hoofdstraat Oost 8. Zijn deze gegevens onvolledig? U kunt uw opmerkingen en . Uiteraard kun je in deze winkel . De functie bestaat uit het verkopen van producten, klantenadvisering en goederen verwerken in de winkel. Het hebben van een diploma paraveterinair is vereist….


Elke donderdagochtend gratis spreekuur. Bakkerij-Lunchroom De Zilte Bries. Weerman Wielersport Wolvega. Minicamping “de Vasthi-hoeve” Minicamping de Vasthihoeve, voor wie de rust van de natuur zoekt. Van Dijk Computerservice.


Alternatieve geneeswijzen-overzicht.

Bernard Kuipers Fotografie. Dont breed or Buy huisjebiobeestje. Dejongoptiek, Optiek De Jong, Wolvega ,. ModehuisBoersma Modehuis Boersma, Wolvega ,. Troost, Taxi Troost en de Boer, Wolvega ,. Rabobank, Rabobank, Oosterwolde,. Hassing, Steenwijkerwold .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts