vrijdag 17 maart 2017

Plumeria zaden

Plumeria Thai Gold Zaden. De plant gaat in het najaar in zijn rustperiode en verliest zijn blad. Nu kan de plant naar binnen en op een koel plekje overwinteren (dit mag ook een donker plekje zijn).


Contact met het sap kan ogen en huid irriteren. Vrij vlug, na ongeveer een week, ontkiemen de eerste zaden.

Verlucht voldoende zodat de grond niet beschimmelt en houd de grond licht vochtig maar niet te nat. De bloembladeren overlappen mekaar naar links. De zaden zijn talrijk, vlak met een . Ik heb zelf zaden opgekweekt, maar ook zelf stekken gewortel die uit de tropen waren opgestuurd. Of stekken, die kennissen of wij zelf meegenomen hebben van een vakantie.


In Nederland is het makkelijk om aan zaden te komen. Bestellen (meestal in het buitenland).

Ze zijn te bestellen via ebay Of stuur mij een . Zaaien kan in hetzelfde grondmengsel, kieming vind normaal gesproken binnen weken plaats. Zaden worden enkel als mix geleverd aangezien de Frangipani zijn kleur niet behoud bij zaaien. Groothandel plumeria seeds uit Goedkope plumeria seeds Loten, Koop van Betrouwbare plumeria seeds Groothandelaars.


Lucky plant uit Thailand. Alle product zijn echte dingen en zeer goede. Phytosanitary certificaat document verzending vorm Thailand www nemen . Momenteel verblijven we in Pattaya en ik ben op zoek naar zaden van de frangipani of te wel Plulmeria.


Op de bloemenmarkt tegenover Bangkok Hospital waren ze alvast niet te vinden. Iemand enig idee waar ik wel zou kunnen slagen ? Vind plumeria op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. We zijn blij, dat we weer een goede bron hebben gevonden voor deze bijzondere plant! Dit familielid van de oleander (ook giftig) vormt een volle.


Kokervi uchten dun, cilindrisch.

Zaden aan weerszijden afgeknot en ongewimperd. Heesters of eenjarige kruiden met tegenoverstaande bladeren. Eitjes in oc - rijen, -f Bladeren afwisselend.


Schijf ontbrekend of met den kelk vergroeid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts