dinsdag 14 maart 2017

Strong viking 2017

Bespaar tot op tickets! Kies jullie editie, start met training en ga samen deze obstacle run uitdaging aan! De Mud Edition is de perfecte uitdaging om het jaar mee . Brother Edition - Copyright beelden Peter Eijking Sfeerbeelden van het parcours van de en 19. STRONG VIKING HILLS EDITION – OBSTACLE RUN AMSTERDAM Als je dacht dat er in Nederland.


De combinatie van een geweldige uitdaging en entertainment.

Laat anderen weten wat je ervan vindt. Eerste keer bij deze organisatie. Op zich prima geregel maar hierbij toch wat tips voor . De enige echte Family Obstacle Run ter wereld! Uitslagen en Inschrijven. Een stoer merk in een stoere, loodzware uitdaging.


Het wordt werkelijkheid wanneer Blåkläder als officieel partner voor de zwaarste en grootste obstacle run van Europa tekent. Strong Viking is met het aantal obstakelraces die zij organiseren de grootste . Zijn jij en je vrienden klaar voor kilometer, .

Je gaat met een super gezellig team over allerlei obstakels, maar het leuke hiervan is, overal is modder! Leeftij postuur of ervaring maakt niet uit. Doordat we één team zijn, steunen we elkaar, maar het . Koop en Verkoop Tickets en Kaartjes op Marktplaats. Concertkaartjes, tickets, kaartjes voor evenementen en festivals, theater, recreatieparken en meer, tegen aantrekkelijke prijzen! Aankomende activiteiten.


MD Personal Training werkt graag samen met Budofit Baarn en met jou aan deze te gekke uitdaging! Geef je vandaag nog op voor de training die start op zaterdag. Safely buy this product using iDEAL, PayPal, Bancontact or Credit Card.


Je kunt arriveren op vrijdag of zaterdag en het is mogelijk om één of twee nachten te . Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. Het volk van de Vikingen kun je het best omschrijven als tough, adventurous, strong and brothers. Deze eigenschappen heb je nodig voor onze obstacle run. Een obstacle run, stormbaan, . Dit stoer volk waar broederschap centraal staat, kan je het best omschrijven als taai, sterken avontuurlijk.


Deze legendarische kwaliteiten heb jij nodig voor hun obstacle . Osnabruck, Duitsland mrt. Nijmegen, Nederland apr.

OCR-concept was born in the fastest growing sport . Hou jij van Bootcamp, Crossfit, extreme sports of van een uitdaging? Ga dan onze uitdaging aan samen met je vrienden. Vorig weekend was het zover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts