vrijdag 31 maart 2017

Auto ontvochtiger anwb

Een vochtvreter voor in de auto, of anders genoemd een auto ontvochtiger , onttrekt vocht aan de lucht en slaat dit op een veilige manier op. De vochtvreter houdt het vocht vast, zonder te gaan lekken. Doordat een auto vochtvreter het vocht uit de directe omgeving absorbeert, wordt voorkomen dat er zich condens vormt. Als u veel vocht in de auto heeft, zet er een vochtvreter of een bak zout in.


Als de zon schijnt eventjes allle ramen op een kier.

U zult zien dat u geen last meer heeft van vocht in de auto. Goeie ventilatie in auto aanzetten,de goede klep open zetten en de. Kun je door de beslagen ramen van de auto amper nog iets zien? Voelt de lucht in het washok altijd klam?


Haal je de tuinkussens aan het einde van de winter beschimmeld uit de bewaarzak? Nee hoor, niet langer meer met de luchtontvochtigers van PINGI. De ontvochtigers zijn de meeste doordachte op de markt en .

We zeggen het maar gewoon: de Airdry ontvochtiger auto van ThoMar is de beste auto ontvochtiger op de markt. Niet zonder reden is dit de best verkochte vochtvreter voor in de auto in Duitsland en is ook de Nederlandse consument razend enthousiast over dit product. Zoek dus niet verder als je op zoek bent naar een . Voor informatie en boekingen van speciale en voordelige reisaanbiedingen. Informatie over ANWB Visa Card. In Nederland weet u nooit wanneer de winter toeslaat.


Wat u wel kunt doen, is zorgen dat uw auto klaar is voor het ijzige weer! De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto, caravan, camper of boot. De auto - ontvochtiger neemt tot 400ml aan vocht op, met een werkingsduur van circa maanden. Het helpt tegen beslagen ruiten, . Heb al een paar weken sokken in de auto liggen, de ene keer lijkt het te werken, de andere keer niet. CML2jfyG68ICFWf3wgodc5wAIg.


Beslagen autoruiten zijn erg vervelend en bovendien levensgevaarlijk. Met dit weer heb je er vast al last van gehad. Condens en beslagen ramen. Recent bij de ANWB winkel in Nieuwegein geweest.

Ik kon wel een ontvochtiger voor in de auto gebruiken. Toen ik het product niet meteen kon vinden was de medewerkster erg vriendelijk en hulpvaardig. Ze bracht het artikel naar de kassa en vroeg mijn pasje. Zoekend tussen alle pasjes vertelt ze dat ze. Comfortabel toerjacht met drie hutten en slechts 1cm.


Veel geinvesteerd en bijzonder compleet. Opmerkingen: De Jeanneau Sun Odyssey 36. Dit exemplaar heeft een . De grootste aanbieder van auto -accessoires in de Benelux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts