woensdag 29 maart 2017

Dordrecht merwekade

Dordrecht , Hollandse oudste havensta is omsloten door brede rivieren (Oude Maas, Noord en Merwede). Het Groothoofd biedt uitzicht op het drierivierenkruispunt. Dordrecht biedt de bezoekers een kijkje in de geschiedenis van Holland. Niet alleen met de historische binnensta maar ook met de Hollandse Biesbosch.


Een lang gekoesterde wens van Waterbus is in vervulling gegaan: Sierlijke bloemen op de halte!

De bloembakken zijn gemaakt als project van de Sociale Werkvoorziening in Zwijndrecht. Deze halte ligt vlakbij het oude centrum van Dordrecht. Vanaf deze halte vaart de Waterbus naar Rotterdam, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. In de zomermaanden ook naar Willemstad en Tiengemeten.


Tij Richting, Platform, Reisdetails. Veerdienst Richting Papendrecht Veerdam. De waterbus gaat van dordrecht ( merwekade ) naar papendrecht (westeind) stopt daar net als bij iedere halte en laadt mensen in en uit , en van Papendrecht naar Ambacht etc. De halte bestaat uit drie delen vanaf het land gezien: links is de aanlegplaats naar Rotterdam .

Read tips and reviews from 4visitors about waterbus. Merwekade is de belangrijkste waterbushalte van Dordrecht. If you are in dordrecht and you want to see the erasmusbridge is a great solution it stops. Bekijk het volledige tijdrooster en de route op de kaart voor lijn van Waterbus, aankomsttijden voor je station, dienstnotificaties voor de lijn en meer!


Edited months ago by AnkEric. De Waterbus Rotterdam-Drechtsteden is een vorm van openbaar vervoer te water, die vaart tussen Rotterdam en Dordrecht, en binnen de regio Drechtsteden. Bij de aanlegplaats van de Waterbus in Dordrecht is een leuk terras waar u een mooi uitzicht heeft over het water.


Vanaf het station van Dordrecht kunt u met de trein weer terug naar Rotterdam. De meest bijzondere manier om ons te bereiken is toch wel met de waterbus. Deze meert pal bij ons voor de deur aan. Winters havengezicht op de merwekade dordrecht. Select a date from the calendar to view trips.


Op toplocatie met uitzicht op het rivierenknooppunt Merwede, Oude Maas en De Noord en nabij het historisch stadscentrum en havengebied. Volledig gemeubileerd appartement (maisonnette) met internet en tv met prachtig. Street View, Stadt oder Ort in Street View- eingeben und sofort das passende Street View-Bild erhalten. Schnell - kostenlos - praktisch!


Aan de andere kant van de Boombrug is onlangs het nieuwe terras van restaurant Het Bolwerck geopend.

Het terras wordt omsloten door glazen wanden en die beschutting is heel fijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts