dinsdag 14 maart 2017

Aanbieding huisje duinrell

Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Anoniem - Mijderecht - Nederland . Wat een supergoede aanbieding ! Deze ga ik zelf ook boeken! Wil jij nog even heerlijk nazomeren met het hele gezin?

Ga dan naar attractiepark Duinrell. Wacht niet te lang en maak gebruik van deze Super Aanbieding ! Tikibad in de achtertuin is één groot feest voor de familie! Eindeloos ravotten in het bos, lange wandelingen. Duinrell is gelegen in Zuid-Hollan in het plaatsje Wassenaar op slechts km van het strand.


Ook het strand en de gezellige boulevard van Scheveningen liggen binnen handbereik van Duinrell. Tevens ligt winkelstad Leiden op slechts km van Duinrell. Bekijk de beste aanbiedingen , hotelinformatie en klantbeoordelingen.

Bij verblijf op het 4-sterren vakantiepark Roompot Duinrell in Wassenaar heb je onbeperkt toegang tot het spectaculaire attractiepark! Boek gemakkelijk online! Beleef spanning en sensatie in de achtbaan, waterbaan of rodelbaan. Het fantastische strand van Wassenaar ligt in de buurt, net als Scheveningen, Madurodam en Avifauna.


Wil je eens een keer echt de vakantie doorbrengen op een heel bijzonder vakantiepark dat bol staat van de belevenissen? Het vakantiepark is onderdeel van het welbekende Duinrell Wassenaar en biedt hiermee . De meest kindvriendelijke camping in Zuid-Holland kun je Duinrell wel noemen. Vakantiepark Duinrell Een ware belevenis. Geniet tijdens een lang weekend of midweek op vakantiepark Duinrell inclusief gratis toegang tot attractiepark Duinrell.


Geniet van de duinen en stranden van Wassenaar en verken met je (klein) kinderen het pretpark en ga zwemmen in het Tikibad. Goedkoop Duingalows boeken doe je met een Duingalow aanbieding. De duingalows huisjes zijn eigenlijk meer een soort veredelde chalets, maar voldoen prima voor een weekend (of midweek). De echte reden om naar het vakantiepark te gaan is om natuurlijk lekker naar het attractiepark Duinrell en het Tikibad te . Dit kan voor zowel een langer verblijf, als voor een weekend tussendoor.


Camping Duinrell met gratis toegang tot het pretpark. Er is van alles te beleven voor het hele gezin.

Bekijk direct ons aanbod met Herfstvakantie met vroegboekvoordeel - aanbiedingen ! Dat maakte het Wassenaars vakantiepark dinsdag bekend. Behalve het Tikibad wordt ook het vakantiepark uitgebreid met veertig nieuwe huisjes , die meer luxe bieden dan het huidige aanbod. De investeringen zijn fors, maar nodig om Duinrell aantrekkelijk te houden, aldus directeur Roderick van Zuylen . Duinrell biedt alle voordelen van een bungalowpark… Waar u op een bungalowpark overnacht in een bungalow, verblijft u in Duinrell in een zogenaamde Duingalow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts