dinsdag 27 oktober 2015

Glijbaan little tikes

Verkleurd door de zon maar verder helemaal in orde. Koop of Verkoop glijbaan little tikes op Marktplaats. Little Tikes Reuze Glijbaan Evergreen Groen. De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede traptreden en een wijde basi.


Handig opklapbaar om makkelijk op te bergen. Op zoek naar little tikes Glijbanen ?

Kies uit verschillende little tikes Glijbanen op KIESKEURIG. Veilig door de stabiele handvatten, brede treden en wijde basis. De glijbaan kan eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen. Geschikt voor kinderen vanaf jaar.


De kleintjes beleven eindeloos plezier met de prachtige loopfietsen, schommels, speelsets, speelhuizen en meer. Snel en simpel besteld bij Bart Smit! Of de glijbaan wordt het middelpunt van een spannend . Ze klauteren eindeloos de trap op en roetsjen daarna van de glijbaan.

Door de brede treden van de trap leren de kleintjes tijdens het klimmen zelfstandig traplopen. Ook ontwikkelen ze hierbij coördinatievermogen en balans. Het LIttle Tikes glijbaan assortiment van GIGAspeelgoed. Meer informatie over het LIttle Tikes. Online:Beperkte voorraad.


Pittem:Beperkte voorraad. IzegeBeperkte voorraad. Laagste prijs €10bij Experty. Wat anderen zeggen over Experty: Laatst ventilator kacheltje besteld en na het uitpakken rammelde er wat in het apparaat, kwam schroefje en aantal afgebroken stukjes plastic tussen de . Voor kinderen van tot jaar.


De brede traptreden met aan de zijkant handvatten zorgen voor extra veiligheid. Een superleuke glijbaan met een perfect formaat! Hierdoor is de glijbaan ook voor jongere kinderen geschikt. Het glijvlak is meter. Een glijbaan is voor velen kinderen een favoriete speelitem.


Daarnaast is de glijbaan klein, compact . Met hoge zijkanten voor soepel glijplezier.

Er is een Gardena aansluiting voorzien zodat u dit kunt aansluiten op de tuinslang en er dan een fonteintje tevoorschijn komt. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Beschikbaarheid: In voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts