maandag 26 oktober 2015

Rieten matten op rol

Koop of Verkoop rietmatten op Marktplaats. Onze rietschermen op rol zijn lichter van kleur dan de wilgenmatten en de stengels zijn dicht op elkaar geweven. Hierdoor zijn de rietmatten nagenoeg zichtdicht.


Ook dit natuurlijke tuinscherm is onbehandeld en is ideaal om bijvoorbeeld klimplanten tegenop te laten groeien. Vaak worden deze rietschermen dan ook .

Een rietmat op rol kun je eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Rietmatten op rol zijn ideaal als natuurlijke tuinafscheiding en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bestel nu en profiteer van onze lage prijzen! De rietstengels zijn ca.


Doordat het riet dicht tegen elkaar verweven . Tuinchamp biedt een divers aanbod van Rietmatten. Zo vindt u in ons assortiment normale rietmatten , maar ook rietmatten van gepeld riet en extra dikke rietmatten , allen in verschillende formaten. Rietmatten zijn ideaal voor uw tuinafscheiding, maar kunnen ook gebruikt worden ter decoratie of om klimplanten in te laten .

De snelle bescherming tegen inkijk van de rol ! Uit bamboe of riet in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Sfeervol alternatief voor een tuinafscheiding. Deze rietmatten zijn ook toe te passen tegen een (oude) betonnen schutting. Tevens geschikt voor het . De afsluitmat is vervaardigd uit gepeld riet , samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad.


Deze duurzame rietmat is ideaal als sfeervolle afwerking van het balkon of plafond. Eenvoudig te bevestigen en bewerken! Gratis thuisbezorgd in een handige draagtas. Snel en goedkoop aan huis geleverd.


Omdat de rietmatten lang zijn maak je snel een groot stuk tuin dicht met deze natuurlijke tuinafscheiding. Rietschermen zijn goedkoop bij LoRas. Een rietscherm is ideaal voor de bekleding van een muur of schutting.


Decoratieve rietmat op rol. Dikte is ongeveer 8mm en op rol verkrijgbaar met lengten van ca. Ideaal voor gebruik als schuttin.


Onze riettmaten geven u de complete jungle feeling hij kan los als schutting gebruikt worden maar ook tegen een bestaande schutting gemonteerd worden hij is.

Deze matten van riet zijn onbehandeld en dus een natuurproduct. Gemaakt van hoogwaardige, lichtgekleurde rietstengels. Zeer dicht op elkaar geweven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts