donderdag 8 oktober 2015

Ariens pro 370

Een zeer handige machine die in korte tijd op grote oppervlaktes , onkruid en. In tegenstelling tot een bestrijding met chemicaliën kan de machine ook gebruikt worden in een niet groeizame periode. De Pro3bestrijdt niet alleen alle soorten onkrui algen en . Glyfosaat is een bestanddeel van RoundUp, dat ook aan particulieren wordt verkocht als onkruidbestrijder.


De Tweede Kamer stemde maart jl.

Cilinderinhou 1cm³. Start, Gemakkelijk via startkoord. Verschillen tussen de standaard onkruidborstelkit en de onkruidbostelkit PRO. Standaard onkruidborstelkit. Komborstel uit één geheel.


Ariens ST6met onkruidborstelkit PRO 370mm. Het is gemakkelijk, omdat het onkruid elke periode verwijderd kan.

Artikelnummer: ST622-Pro370. J van Zijtveld bestaat meer dan jaar. Onkruidborstel machines . Rob en John Van Zijtveld zijn eigenaar. Hierdoor is er veel kennis in huis en kunnen wij u perfect adviseren. Nieuwe machines: Laatste uur (781).


Geen gebruik van chemicaliën en meteen resultaat. Compact, krachtig en leuk in prijs. Iseki SFH 2opvangmachine!


Borstelhouder met losse segmenten en snelwisselsysteem Trillingsdempers in de borstelaandrijving verhogen het bedieningscomfort, tevens verlagen zij de trillingen in de. Beschikbaarheid: Voorraad. ARIENS ONKRUIDBORSTEL ST 622. Bijzonderheden incl pro 3borstelkit. Motor BS 6serie.


Status van object, Nieuw.

Genoemde prijs is, Inclusief . In de test toonde de benzine-aangedreven borstelmachine. Dankzij de borstelelementen veegt deze machine in korte tijd uw stoep weer schoon, zonder dat er chemicalien bij te pas komen. Ook is de machine voorzien van trillingsdemper, oom het gebruikerscomfort te verhogen. Te gebruiken bij ieder weer type. Ook de voedingsbodem wordt verwijderd.


Lage aanschaf- en borstelprijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts