donderdag 22 oktober 2015

Aqua mundo zandvoort

In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Zin in een spetterende film? Deze website maakt gebruik van cookies.


Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Film kijken vanaf het water dus! In het 25- meterbad hou je jouw conditie op peil en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren.

Aqua Mundo in Park Zandvoort. Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen ! Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad. In other words, watch a movie whilst you are in the water! Gucken Sie die Filme vom Wasser aus!


Center Parcs Park Zandvoort biedt het beste van een subtropisch zwembad en meer. Im 25-Meter-Becken können Sie für Ihre Kondition trainieren, während die Kleinen im Kinder-Spaßbad nach Herzenslust plantschen und spielen. In dit prachtige subtropische zwembad in Park Zandvoort is het genieten.


De spectaculaire glijbanen nemen je mee in een waterwereld.

Er is een meterbad en voor de kleintjes een veilig Kinder-Doe-Bad. Tussen het zwemmen door kun je een filmpje kijken. Kinderen onder de jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene het zwembad in.


Urenlang waterplezier voor jong en oud in ons overdekte zwemparadijs. Une expérience cinématographique et aquatique unique ! Dans la piscine de mètres, vous pouvez garder la forme tandis que les petits . Een cottage brandt helemaal uit: de brand blijkt met opzet veroorzaakt te zijn. We komen voor het zwemnad! Al is natuurlijk deze stijl ook in het Aquamundo aanwezig.


Het bad bestaat in grote lijnen uit een Golfslagbad en buitenbad. Daarnaast is er ook nog een 25m bad aanwezig. Het golfslagbad is vrij groot en vergelijkbaar met Het Vennebos en bijvoorbeeld Port Zeelande.


Neem een duik in één van de baden, trek baantjes in het grote meterbad of speel met uw kids in het veilige Kinder-Doe-Bad. Beleef de ultieme kick in de. Ga zwemmen in de diverse zwembaden of speel samen met je.


In dit subtropische zwemparadijs kunt u heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. Wil je morgen vrijdag november zwemmen in aqua mundo zandvoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts