vrijdag 30 oktober 2015

Zwemparadijs geopend 27 februari

Zwembad De Scheg is hét zwemparadijs van Overijssel. Voor het hele gezin is het een schitterend bad vol leuke attracties. Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Deventer.


In zwemparadijs Blue Lagoon zijn volop attracties te vinden. Beleef een avontuurlijke tocht in .

Er zijn diverse glijbanen en attracties voor groot en klein! Tegen een bijbetaling kan je gebruik maken van de vele saunafaciliteiten in het IJslands Badhuis. Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend ! Bekijk alle openingstijden voor recreatief zwemmen bij Sportiom.


Onze Aqua Mundo is dagelijk geopend. Hieronder vind u de openingstijden van de Aqua Mundo. Voor de Aqua Roma (meter zwembad) gelden andere openingstijden.

Check dit dus altijd vooraf goed in kalender. Merwestein is gedurende het gehele jaar geopend , behalve op januari, koningsdag en de kerstdagen! Woensdag, 09:- 16:3 Duikplanken vanaf 12:geopend. Tijdens recreatief zwemmen kun je heerlijk genieten in de baden van De Grote Koppel en Valkenhuizen.


Dobber relaxt rond in het warme water. Kerst, zondag december 16. Banen zwemmen meter bad: Op de aangegeven tijden is er ruimte om banen te zwemmen. Op de andere tijden is dit mogelijk indien de drukte het toelaat. Maandag april Paasmaandag 10:– 17:uur geopend.


Vrijdag april Koningsdag Gesloten . Geopend : Zaterdag, december, van 13. Zondag, december, van 09. Donderdag, december, van 09. Op de onderstaande (feest) dagen zijn we van 10. Op zaterdag en zondag januari wordt het NK Synchroonzwemmen gehouden in de Hoornse Vaart.


Op RCN de Flaasbloem geniet je van ons binnenzwemba waterparadijs, modern restaurant en snackbar, tennisbanen, speeltuinen, fietsverhuur, wifi, wasserette, supermarkt.

In verband met dit evenement is het 50-meterbad op beide dagen gesloten. Nieuw: Kids waterpark Playa. Tickets vanaf € 1Meer info . Golfslagbad Glijbanen Sauna Aqua Cinema. Kijk voor de openingstijden op onze website. Eentjein Plopsalan Plopsaqua.


Zwemmen volwassenen dagkaart € 195. Een zwembad volledig in het thema van Plopsaland! Het andere, is het bekende Aqualibi waterpretpark bij Walibi. Aqualibi is volledig gerenoveer en staat opnieuw klaar voor uren plezier voor jong en oud! Jong en ou iedereen is welkom.


Ideaal voor een gezellig en compleet dagje uit bij goed of slecht weer, met vrienden, familie of grote groepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts