dinsdag 13 oktober 2015

Bosbad putten glijbaan

Sehr schnelle Röhrenrutsche mit diversen. Binnen en buiten glijbaan. Wel kunt u de hele dag gebruik maken van de glijbaan en de ligweide. Van der Schoor: ,,Tegenwoordig red je het als zwembad niet meer met alleen een glijbaan en stroomversnelling.


Zodra de zomerse temperaturen intreden gaat het verwarmde buitenbad open met een heerlijk terras en ligweide.

Ga het avontuur aan met de duikplanken en de zestig meter lange glijbaan ! Het is ook mogelijk om te midgetgolfen, een kano te huren of te waterfietsen. Of kom tot rust op het gezellige terras. Bosbad Putten is een zwembad met een binnen- en buitenbad. En wist je dat er ook een midgetgolfbaan is, kleuterbaden en een enorme vijver hebben met waterfiets- en kano mogelijkheden?


Zwembad met tropisch binnenbad met diverse waterspeelplaatsen (o.a. stroomversnelling, bubbels), instructiebad met glijbaan , en nog een . Zwemmers kunnen daarmee voor slechts 2euro net zo vaak het zwemparadijs bezoeken als ze zelf willen. Het abonnement is geldig in de schoolvakantie van juli tot en met augustus.

Zwempret, weldaa wellness. Stroomversnellingen, whirlpools, watermassages, zonnebank en stoombaden. Vanaf mei is het verwarmde buitenbad open, met meter glijbaan. Er is meer te doen, zoals waterfietsen op de vijver, midgetgolf. De Peppel in Ede is een prima zwemba glijbanen en ook een stukje buiten.


Als het echt lekker weer is is het zwembad in Bennekom ook leuk en het bosbad in Lunteren is dan ook een aanrader. In Wageningen ben ik al een tijd niet meer geweest, maar ik vond het vroeger een prima zwembad. Even geen zin in zwemmen?


Ook het gezellige terras is een aanrader. Het zwembad wordt uitgebreid met een . Dan zorgen de midgetgolfbaan of een waterfiets of kano voor afwisseling. U vindt bij ons verschillende baden zoals een meter. Zo heb je de subtropische zwembaden van Aqua Mundo, het Tikiba het Bosbad en nog veel meer. Als je een bezoek wilt brengen aan een subtropisch zwemba is het handig om te weten wat een subtropisch zwembad nou eigenlijk is en aan welke kenmerken subtropische zwembaden voldoen.


Vandaag badpak opengehaald door iets scherps in de glijbaan. Dan komt er ook een gloednieuwe unieke glijbaan van zeventig meter lengte. Kinderbad binnen en buiten, ligweides, speeltuin.

Neem een klapstoeltje of kleedje mee. Het overdekte bassin en subtropische recreatiebad zijn . Niets leukers dan met een groep avontuurlijk buiten te zijn. Wat dacht je er van om samen met je kinderen en Eddy Eekhoorn op ontdekking te gaan in het . En wist u dat we ook een midgetgolfbaan, kleuterbaden en een enorme vijver hebben met waterfiets- en kano mogelijkheden? In het subtropisch zwembad kun je genieten van. Wij hebben het er reuze naar ons zin gehad.


Ga van de zestig meter lange glijbaan en kom tot rust op het terras. Ook is er een midgetgolfbaan, kleuterbaden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts