donderdag 29 oktober 2015

Westfield campingtafel

Vind westfield tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het tafelblad is gemaakt van . Nu bij kampeerwinkel De Wit Schijndel! Traploos verstelbare campingtafel met watervast blad €18€1595.


De Campstar is door het “one piece” gespoten kunststof blad waterproof en gemakkelijk schoon te houden.

De sterke dwarssteunen en de traploos verstelbare poten maken de tafel stabiel. Deze tafel is geschikt voor tot personen. De poten van deze tafel zijn elk afzonderlijk traploos verstelbaar en zijn voorzien van stabilisatievoeten.


Samen met de unieke sluiting aan de onderzijde van de tafel zorgt dit ervoor dat de tafel altijd stevig en . De tafel is voorzien van stevige dwarssteune. De garantie termijn bedraag . Er is op meerdere punten gelet om een kampeertafel onderscheidend aan een tuin tafel te maken. Eén voor de belangrijkste punten is natuurlijk het gewicht.


Een ervaren kampeerder weet dat gewicht een belangrijke rol speelt bij het kamperen.

Heeft u uw kampeerset voor aankomende zomer al compleet? Een lekker diner en volop genieten met vrienden, buren en familie. Dat is het echte campingleven. Maar aan welke tafel jullie gaan zitten? Daar helpen wij graag bij.


We hebben allerlei campingtafels in ons assortiment, van klaptafels voor binnen tot weersbestendige tafels voor buiten. Kampeerwinkel verkoop van alle kampeerartikelen, kampeergerief kampeermateriaal zoals caravanonderdelen en mobilhomeonderdelen en kampeeraccessoiresen gas-en lpg toebehoren en accessoires via een onlinekampeerwinkel. In onze kampeerwinkel vindt u Luifels, airco, satelliet zonnepanelen caravanmover, . Op zoek naar westfield camping tafel meubels?


Vind de voordeligste en mooiste westfield camping tafel meubels op VERGELIJK. Wat u ook doet op de camping, de campingtafels zijn erbij. Ontbijt, een spelletje of met uw vrienden aan de BBQ.


Bekijk ons enorme brede assortiment! Bo- Camp premium tafel ovaal afneembare poten 150x80cm. Westfield Tafel Campstar 90x70cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts