dinsdag 13 oktober 2015

Schaatsbaan de scheg openingstijden

Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Klap filters in Filters wissen . In het midden van de overdekte kunstijsbaan. Kom er spelen, zwemmen en karten!


Het Zwemparadijs is op maandag en donderdag niet geopend voor recreatief zwemmen (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).

Openingstijden recreatief zwemmen: Maandag Niet geopend Dinsdag 13. Donderdag Niet geopend Vrijdag 11. Krijg de schaatstechnieken onder de knie tijdens de schaatslessen of kom voor een dagje uit met familie of vrienden gezellig recreatief schaatsen op de 4meterbaan en het middenterrein. Kom schaatsen op dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Kinderen kunnen naast het schaatsen ook nog spelen . De 400-meterbaan is overdekt, maar de binnenring (voor hockey- en kunstschaatsen ) is niet overdekt.


Bezoekers die zelf geen schaatsen hebben, kunnen deze bij de ijsbaan huren. De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate.

Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen. Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion. De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer. Het was tevens jarenlang het episch centrum van de Nederlandse schaatssport. Op loopafstand van NS Station Deventer Colmschate en met voldoende gratis parkeerplaatsen.


Dat de ijsbaan overdekt is, en er dus ook bij slecht weer kan worden geschaatst, zal daarbij zeker een . Goed kunnen schaatsen kan alleen met goed Ijs! Onze baanmedewerkers John en Sven zorgden vandaag ieder uur dat er een laagje afgeschaaft werd en er een verse laag opkwam. Wordt het een zwemparadijs of een overdekt speelparadijs? Kom spelen in het speelparadijs en zwemmen in het zwemparadijs. Loop direct vanuit het zwemparadijs naar het speelparadijs en beleef een waanzinnig dagje uit!


Op elke schaatsbaan gelden eigen regels en het is goed die door te nemen voordat je het ijs op gaat. Bij de Edese IJsvereniging is het voor alle leden verplicht om tijdens de trainingen een muts . Voor volwassenen is er een ruim horecaterras met gratis WIFI en uitzicht op het peuterplein. Kun je niet wachten om weer op het ijs te staan?


Schaats- en Skeelerclub. Heb je je muts, wanten en gladde ijzers al uit de kast gehaald?

Maar schaatsen op de Deventer schaatsbaan kan al weer snel. Onze specialisten staan voor u klaar met advies over verkoop, slijpen, onderhoud en verhuur. Uw schaatsplezier is onze zorg! Meer informatie over ijsbanen in Nederland.


Afmetingen: 400m en 60m x 30m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts