donderdag 22 oktober 2015

Zwemmen hardenberg

De gemeente Hardenberg heeft de beschikking over vijf verschillende zwembaden. U kunt hier terecht voor onder meer zwemlessen en recreatief zwemmen. Hardenberg en Dedemsvaart hebben de beschikking over een overdekt zwembad. In Hardenberg is dat zwembad De Slag op de Sportboulevard. Za, Geen recreatief zwemmen.


Met heerlijk verwarmd water, graden in het wedstrijdbad en 3graden in het instructiebad is het prima vertoeven in zwembad De Slag.

Uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties) . Kom gezellig een middag of een dagje zwemmen bij De Zandstuve in Hardenberg. Een middagje spetteren in het zwembad en genieten in het binnenzwembad of in het buitenbad. Het mooiste zwembad Hardenberg vindt u op ons bij Vakantiepark.


Ons zwembad in Hardenberg heeft een gezellige sfeer en is prachtig aangekleed. Zwembad De Slag Hardenberg , Hardenberg (stad). Vrijdag januari is het zwembad tot 13.


Zaterdag januari is het bad gesloten en zijn er geen zwemlessen!

In zwembad De Marsch kunt u niet alleen terecht voor zwemlessen, maar ook voor recreatief. Al jaren geven wij als Zwemschool de Walvis, met succes zwemles aan kinderen vanaf en half jaar. Deze wordt nu gebruikt door recreanten om te vissen en te zwemmen.


Een groot deel van het park wordt gebruikt voor permanente bewoning. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Hardenberg ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Hardenberg op een rij. Klik voor het overzicht. Ja, want nu moesten we de afgelopen maand binnen in de Carrousel zwemmen. Is het een koudere dag maar wilt u toch lekker zwemmen ? Bezoek dan een overdekt zwembad.


Het overdekte zwembad De Slag, gelegen aan de Sportboulevard Hardenberg , is recent vernieuwd en is thans een modern zwembad met een wedstrijdbad. Tevens is dit zwembad met een apart peuter- kleuterbad zeer . Voor iedereen is er wel wat leuks te doen. Op woensdag middag, vrijdag middag en . Van baby- en peuterzwemmen tot aqua-combi en diplomazwemmen. En natuurlijk kan iedereen hier ook komen om samen of alleen recreatief te zwemmen.


Hardenberg - Mantelzorgers hebben voortaan gratis toegang tot het zwembad De Slag in Hardenberg wanneer zij op donderdag tussen 09.

FINSTERWOLDE – De vijfde Megamarathondag van de Grunneger Deurtrappers , in samenwerking met Sportcentrum Nico Jager en Sportcentrum De Hardenberg in Finsterwolde, wordt gehouden op januari. Deze dag staat in het teken van sportiviteit en gezellighei samen in actie komen voor het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts