donderdag 29 oktober 2015

Platycerium bifurcatum verzorging

Geschikt voor een meer donkere. Bekijk alle reacties via groeninfo. Platycerium bifurcatum hertshoornvaren Platycerium willinckii. De plant komt van oorsprong. De bladeren hebben een .

De steriele nis- of mantelbladeren zijn breed en rond en geven steun aan de . Hij groeit op bomen, maar onttrekt daar geen voedsel aan. Ze groeien in holtes, bijvoorbeeld in een vertakking, waar zich humusresten verzameld hebben en vocht blijft staan. Er zijn circa verschillende soorten, waarvan de P. Lichte plek, tot halfschaduw vermijd . De grond altijd licht vochtig houden maar voorkom dat er een laag water in de pot blijft staan. Mocht u deze mooie hanging basket in een plantenbak willen zetten, neem dan een plantenbak met een minimum diameter .

Geef deze schaduwminnende varen een plek zonder directe zon en besproei regelmatig met water. De hertshoorn groeit in alle tropische oerwouden van deze wereld en kan daar zeer groot worden. Maar ook in een huiskamer doet de . Snelle levering en veilige betaling.


Op zoek naar een plant zoals hertshoornvaren platycerium bifurcatum 60cm? Deze vind je bij Plantenbakshop. Hierdoor is de plant vrij goed bestand tegen droge lucht. We zullen het gemakshalve op de Hollandse naam houden, dat zal de meesten meer aanspreken. Aanvullende informatie en teksten over deze exotische Araflora plant komen zo snel mogelijk.


Klik op afbeelding om te vergroten. Standplaats binnen, Standplaats kunstlicht. Volwassen breedte: cm. Herinnering aan vroeger. P superbum (synoniep.grande).


Senecio kilimanjaro is een plant in unieke bladkleuren die variƫren van diepblauw tot grasgroen.

Verzorging : regelmatig dompelen en sproeien. Staat het liefst op een lichte tot half schaduw plaats,maar geen direct zonlicht. Niet teveel water geven potgrond tussen de . Breng de lente tot leven met onze Buitengewoon Groen Geluk Homeland collectie!


De verzorging van een Vanda verschilt van die van andere orchideeĆ«n. Het voordeel van het Bonsai Easy Care System- goede houdbaarheid - zeer eenvoudige verzorging van de Bonsai- watergift nog maar…. Zijn lange groene hangende bladeren eindigen in een gespleten vorm maakt deze plant een zeer decoratieve aanvulling voor uw woonkamer of kantoor.


Lees meer Hallo tuiniers ,Ik heb A ustraliewaar deze als op bomen groeit. Ik groei van nature op boomstronken, takken en rotsen en haal hier mijn voedsel uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts