vrijdag 30 oktober 2015

Mediamarkt scheerapparaat philips

Bij dit scheerapparaat ontvang je ook een uitklaptrimmer voor het bijwerken van je snor en bakkebaarden. In de verpakking zitten stuks. Daarnaast draagt een goed scheerapparaat bij aan een gladde huid zonder irritaties.


De speciale comfortringen met unieke microparelcoating zorgen voor minder wrijving, waardoor het apparaat moeiteloos over uw gezicht glijdt . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont Philips elektrisch scheerapparaat folder aanbieding bij Mediamarkt - details.

U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar . Huidbeschermend systeem Scheer glad zonder wondjes en sneetjes. Het MultiPrecision-systeem van Philips met afgeronde … meer. Vergelijk Zet op verlanglijst. Gillette ProGlide Styler Trimmer Zwart, Blauw scheerapparaat. Op oktober heb ik bij MediaMarkt Rotterdam een Philips scheerapparaat gekocht.


Op de prijskaart bij het apparaat stond het volgende: € 10- (inclusief € 5- cashback). Ik heb aan een medewerker g. Reclamefolder overzicht van winkels met Scheerapparaat acties en aanbiedingen. Maak de juiste keuze en bekijk de Scheerapparaat aanbiedingen online.


Het Remington Flex3scheerapparaat is door zijn compacte formaat overal goed te gebruiken. Check bij MediaMarkt de volgende twee opties. Hierdoor volgt het scheerapparaat de contouren van je gezicht en hals. Ik ging naar de Mediamarkt om een scheerapparaat te kopen en zie er één van Braun tegen een prijs die mij aanstaat en inderdaad niet de goedkoopste. En nee ik doe geen vooronderzoek voor de goedkoopste prijs.


Ik ga na een winkel, kijk en als het artikel en de prijs mij aanstaat dan koop ik het. Batterij-indicator met niveaus en reisvergrendelingsindicatoren. Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat : - batterij-indicator met niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator . Op zoek naar de juiste scheerkoppen en scheerbladen voor je scheerapparaat ? Scheerapparaten van Braun hebben scheerbladen (vlak blad) en scheerapparaten van Philips hebben scheerkoppen (roterend).


Wat men vaak niet weet is dat je met deze apparaten super glad kan scheren en het is nog beter voor je huid . Onze uitdaging was om ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe te ontwerpen. Bekijk alle specificaties. Media Markt Je kunt de garantietermijn voor je apparaat opvragen bij MediaMarkt.


Philips Door het grote assortiment levert Philips verschillende garantietermijnen. Lees meer op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts